Opremanje radionice

Re: Opremanje radionice

PostPostao/la tubeman » Pet tra 04, 2014 8:06 am

Sva sreća da ga nemam......
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la audio kutak » Pet tra 04, 2014 12:52 pm

stressman napisao:hm... sad se vec brinem cime se bavis u slobodno vrijeme... :mrgreen:

pa seciranjem !! :laughing-rolling: :laughing-rolling:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la deleted user » Pet tra 04, 2014 1:12 pm

stressman napisao:hm... sad se vec brinem cime se bavis u slobodno vrijeme... :mrgreen:

Ciljas na Dextera? :o

PostPostao/la zika » Pet tra 04, 2014 2:12 pm

LesFaul napisao:

Ciljas na Dextera? :o
Hannibal? ;P
zika

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet tra 17, 2014 12:54 pm

Danas sam ukebao ovo čudo. Baš nije mini poput onog ča je Davorin uzeo ali dojadilo mi čekanje da se ponovo taj pojavi na Lidlu,malo je skuplja i dođe 290kn. Ono ča me odmah zanimalo je da li paše list pile koju sam uzeo iz Kine za DIY cirkular i bome paše(na slici montiran već u cirkular dok je originalni od sa strane) tako da sada imam dva lista-jeda za drvo a drugi kakti neki "univerzalni".
Sada samo trebam uloviti prijatelja da mi napokon povari jedan mali stolić koji ide pored ovoga na slici i na njega montirati ovu pilu, te staviti na stolić nekakvu vodilicu radi lakšeg rezanja.

cirkular.jpg

cirkular (1).jpg

P.S.
Deane, onaj kit za drvo kojeg imaš par kapi, to ti je ovo čudo koje je upalo u kadar na donjoj slici. Proizvodi Chromos i baš piše kit za parkete i bome lijepo miriši, dođe ti da naspeš malo u vrećicu i... :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Čet tra 17, 2014 4:04 pm

Khadgar2007 napisao:P.S.
Deane, onaj kit za drvo kojeg imaš par kapi, to ti je ovo čudo koje je upalo u kadar na donjoj slici. Proizvodi Chromos i baš piše kit za parkete i bome lijepo miriši, dođe ti da naspeš malo u vrećicu i... :lol:

:laughing-rolling: :laughing-rolling:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Dean » Čet tra 17, 2014 4:54 pm

Khadgar2007 napisao:....

Veliš ha? :obscene-smokingjoint:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la pamook » Čet tra 17, 2014 5:06 pm

... to ti je super ideja :D ... a nakon vrecice, imas i bezopasnu pilu za igrat se :greetings-clappingyellow:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet svi 09, 2014 10:09 pm

Danas mi došao jedan paketić pipalica sa dodacima koje sam naručio na ebayu http://www.ebay.com/itm/1-Set-Multifunc ... rkt%3D4%26" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank Tako nešto sam prije možda 10tak godina kupio u chipoteci(a kasnije nisam vidio da to imaju) i veoma je zgodno pa kada sam naletio na ebayu odmah sam rezervirao jedan komplet za sebe. Vrijeme putovanja je bilo najkraće moguće,kada sam kupio kaže dostava od 9-25. svibnja a koji je danas? :ugeek:

Tako da sam sa time kompletirao "redaljku sondi" pored skopa. :D Slika "novoga" stola još neće biti objavljena jer je naravno stol u kreativnom neredu kada se to sredi ide slikica radne površine koja je za jedno 2-3 puta veća od prijašnje.Drugim riječima mogu sada staviti dva uređaja na stol a treći šišnuti u kut stola i još imam nešto mjesta pride
IMG_0336.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Pet svi 09, 2014 11:44 pm

lijepo, lijepo da se kompletira alat... no, jesi za sebe ostavio mjesta? :mrgreen:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Pomagala