Preživjelo

Bojim se da bi prerada u kabrio bila prilično nezgodna.
Cijevi imaju rogove koji su naoštreni s 500V a transformatori izgledaju moćno ali bi "goli" izgledali nezgrapni a utrpavanje u kutije možda ne bi polučilo pozitivniji efekt.
Kutija je dosta velika ali neke velike pretumbacije nisu baš izgledne a prebacivati u drugu kutiju je kompliciranije nego napraviti novo.
Osobno me prošla potreba da se lampe i transformatori vide. Nekako mi je važnije da uređaji budu sposobni za što lakše čišćenje i brisanje prašine.
Kad se stavi "hauba" ispadne prilično lijepo pojačalo i danas modernog dizajna kojeg se ne treba sramiti staviti bilo kud.
Mislim da izlazne cijevi, a i sam koncept koji je dosta klasičan, nisu za baciti. Isplati se probati a neopravdano zapostavljene pentode na ulazu (npr. ovdje EF86) izgleda opet postaju IN.
Osobno sam pomalo zazirao od tih tetroda jer ih prije nisam koristio a "generalni doživljaj" i iskustva s ruskim cijevima su često bili takvi kavi su bili.
Sad treba vidjeti koliko dugo će trajati u nekom "normalnom" režimu.
Napisao sam da s lakoćom postižu prilično veliku snagu što može zavarati i postoji opasnost da počnemo tražiti više i više.
Naravno da tad neće dugo izdržati.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......