ebiga, uzeo pauzu... dodje to povremeno, pa i prodje....
thk u ppl
ovaj malac svira jako lijepo, za pustit u pozadini da svira dok nešto radiš (ne ono, ono ne radimo mi stariji od 45) - par puta te čisto iznenadi da moraš okrenut glavu prema zvučnicima, iznenađen onim što je iz njih izašlo... s druge strane, bass ne ide naročito duboko, a i veličina izlaznih trafoa tome ne ide u prilog... pustio Kraftwerk i odmah odustao

... dobro se složio s vintage WEGA malim dvosistemcima, pa će vjerojatno dobiti neko permanentno mjesto za svirku s radija i slično negdje u dnevnoj.... u pećini ostaju gromade i tamo će biti "slušaona", iako sve dalje mi se čini da mi se jednostavno ne da i zamorno mi je inzistirati na tjeranju maka na konac, pa se ispostavi da na kraju sama glazba i nije toliko bitna... a jest - i to me ovakvi mali izleti podsjete i vrate na pravi kolosijek...
...sad još da se mačak navikne na Waitsove albume, e to bi bio posao

... zdimi van iz sobe čim se ovaj dohvati lonaca/poklopaca/harmonike/udaraljki.... ništa, ići će na tretman

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.