Grundig NF1

Re: Grundig NF1

PostPostao/la grunf » Čet stu 11, 2021 9:24 pm

i ja se slažem da je super odrađeno :clap: ,ali je najbitnije da je pamook opet tu :dance:
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet stu 11, 2021 9:27 pm

A di je bio? Na jugu na plantažama pamuka? :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la grunf » Čet stu 11, 2021 9:33 pm

Khadgar2007 napisao:A di je bio? Na jugu na plantažama pamuka? :lol:

ne znam ,kad je bia na jugu nije se javlja tako da ne znam jesu li bile plantaže pamuka ili neke druge plantaže :lol:
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la pamook » Čet stu 11, 2021 10:49 pm

:lol: :lol: :lol:

ebiga, uzeo pauzu... dodje to povremeno, pa i prodje....

thk u ppl :D

ovaj malac svira jako lijepo, za pustit u pozadini da svira dok nešto radiš (ne ono, ono ne radimo mi stariji od 45) - par puta te čisto iznenadi da moraš okrenut glavu prema zvučnicima, iznenađen onim što je iz njih izašlo... s druge strane, bass ne ide naročito duboko, a i veličina izlaznih trafoa tome ne ide u prilog... pustio Kraftwerk i odmah odustao :lol: :lol: :lol: ... dobro se složio s vintage WEGA malim dvosistemcima, pa će vjerojatno dobiti neko permanentno mjesto za svirku s radija i slično negdje u dnevnoj.... u pećini ostaju gromade i tamo će biti "slušaona", iako sve dalje mi se čini da mi se jednostavno ne da i zamorno mi je inzistirati na tjeranju maka na konac, pa se ispostavi da na kraju sama glazba i nije toliko bitna... a jest - i to me ovakvi mali izleti podsjete i vrate na pravi kolosijek...

...sad još da se mačak navikne na Waitsove albume, e to bi bio posao :lol: :lol: :lol: ... zdimi van iz sobe čim se ovaj dohvati lonaca/poklopaca/harmonike/udaraljki.... ništa, ići će na tretman :lol: :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

Prethodni

Vrati se na: Refresh starih uređaja