Jolana Diamant

Re: Jolana Diamant

PostPostao/la Master of disaster » Sri vel 08, 2017 9:21 pm

Master of disaster napisao:500k su potenciometri. Privremeno ide sve originalno unutra a kada budem kupovao nove potenciometre, staviti ću sve novo.

:lol: :lol: 500k su potenciometri :lol: :lol:

Maloprije nastavio sa radovima, počeo sam sa premjeravanjem potenciometara; 374, 576, 422, 424 kilo ohma. Zbilja uske tolerancije, nema što :o
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Edison » Sri vel 08, 2017 10:43 pm

Master of disaster napisao: :lol: :lol: 500k su potenciometri :lol: :lol:

Maloprije nastavio sa radovima, počeo sam sa premjeravanjem potenciometara; 374, 576, 422, 424 kilo ohma. Zbilja uske tolerancije, nema što :o

Ma super su to vrijednosti. Ne radis pojacalo pa da sve treba biti precizno.
To je gitara... instrument... Sto veca odstupanja to bolje rrrrežžžiii... :violin:
Ono malo sto ti fali do 500k si skinuo ciscenjem... :lol:

8-)
Edison

PostPostao/la Master of disaster » Sri vel 08, 2017 11:43 pm

Krasne :lol: vrijednosti. Sreća imam dvije pa sam ne budi ljen malo uparivao potenciometre. :mrgreen: Sada su tolerancije vrlo male i nisu preko 40%.

:lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Sri vel 08, 2017 11:47 pm

Master of disaster napisao:Krasne :lol: vrijednosti. Sreća imam dvije pa sam ne budi ljen malo uparivao potenciometre. :mrgreen: Sada su tolerancije vrlo male i nisu preko 40%.

:lol:

:laughing-rolling: :laughing-rolling:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la s@ki » Čet vel 09, 2017 11:08 am

jesam ti lijepo rekao da se zezam za šmirglanje ugljena sa potova ali neeee..... mora on :D
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la Master of disaster » Čet vel 09, 2017 3:02 pm

Samo najviši dosezi su dovoljno dobri. Sljedeći put skidam ugljen...pardon, prljavštinu sa laserom od barem 150W. :mrgreen:
Master of disaster

PostPostao/la Master of disaster » Sri lip 27, 2018 3:40 pm

Evo dakle, kod mene sve ide sporo, pa i ovo. Potove izvađene iz nekoliko Jolana gitara sam upario i uredio, sad to ima smisla. Gitara je samo nešto malo više od godine dana bila kod prijatelja na podešavanju, i sada radi normalno. :o

Izgled sam namjerno pustio ovakav, rokerski :mrgreen: ide joj uz zvuk, uostalom, idealnih neoštećenih gitari su puni dučani. :lol:

Ovdje ju vidimo na zabavi povodom povratka, za koju priliku sam dovukao bratov Peavey Jazz Classic. 15" zvučnik i preko sto pedeset vati osiguralo je da se cijelo susjedstvo sa nostalgijom sjeti dana kada je gitara bila uokolo. :violin:

DSCN4891.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Master of disaster

PostPostao/la Bepone » Čet lip 28, 2018 12:09 am

:banana-tux: :banana-tux:
Bepone

PostPostao/la DrFireBottle » Čet lip 28, 2018 11:44 am

Wow... imam već previše gitara ali da mi je jedna takva pa da ju na Showmana odvrnem :)
DrFireBottle

Prethodni

Vrati se na: Refresh starih uređaja