Mišljenja mogu biti svakakava (Vidi pod Harry Callahan), ali definitivno se radi o TOP uređaju te vrste.
I njegova cijena je bila "primjerena" u to vrijeme (preko 2.500 SFr) i kupovali su se najviše za radio-stanice, studije i kao releje za repetitore.
Sve to zbog pouzdanosti i kvalitete.
Kad se pogleda pod "haubu" bude sve puno jasnije:
Napravljen kao tenk, nakrcan je do daske, svaki sklop u svojem oklopu i puno jako naprednih sklopova.
U to vrijeme još nije bilo puno mikrokontrolera pa su se napredne funkcije poput sinteze frekvencije ,digitalnih displeja izvodile "diskretno" s TTL i nešto CMOS čipova.
VF i NF sklopovi su rađeni s vrlo kvalitetnim integrircima a stereo dekoder je praktički cijeli "diskretan".
Malo više pojašnjenja slijedi kasnije jer mislim da vrijedi bar donekle upoznati ovo čudo(vište) tehnike

Možda da odmah razjasnim "razliku" između uređaja STUDER A176 i REVOX B760.
Razlika za nas obične smrtnike nije velika. U biti, funkcionalno i izvedbeno uređaji su posve isti osim što STUDER dodatno ima i vrlo kvalitetan XLR izlaz, praktički neviđen u ostalim uređajima.
Izvana vidljiva razlika je u tomu što A176 ima i XLR izlaze a B760 nema. Naravno, i u "znački"

Dakle priča slijedi.
Uvijek se ponove se pitam zašto imam posla samo s jako bolesnim uređajima. To vrijedi posebno za ovaj.
Došao je prije četiri godine i stajao u hangaru.
Izvana u jako dobrom stanju ali ne radi.
Kad sam ga otvorio, vidjelo se da nedostaje jedan cijeli sklop. Nije kompliciran ali je gadan budući se radi o lokalnom oscilatoru.
Zato mi se nije dalo odmah prčkati po tomu pa sam ga privremeno arhivirao.
Vidi ga, koliki je

Tko ga ne bi htio?