evo par slikica, driver izgleda predivno, neznam ako je to do osobnog dojma ili stvarno je tako ali ..

ovaj je stvarno poseban , od izgleda do boja..
831.jpg
u kutiji lepo zapakiran, dobiju se grafovi drivera, japanski neki papiri za napredne, nacrti skatula , bas reflex, i BLH horne, letak o driveru ca je drugacije, lepo za procitat
832.jpg
833.jpg
magnet veci od drivera! to je vec znak da nije obican prdekanac! kako je 3" a neman nikakvu kutiju 3" najblize 4..poslao sam djecu da nesto izrezu od kartona da moren pripasat driver u jednu malu karlsonator kutiju ali su glatko odbili. nije mi ostalo drugo nego sam

odrezao mali karton i u jedno 20 min teske muke pripasao krep trakom na prednju, spojio jos vecom mukom 2 zice na dva konektora iii.. zapalio.. mono na jutub i na LM3875 amp!
834.jpg
to svira bez rijeci, zapanjujuce! fasciniran sam ostao! zvao WAF koja se slozila samnom (rijetko

) ! svira po tiho, puno detalja, svira glasno opet dobije se dojam punoce, u kantunu mi je soba radi sa zvucnikom i dize mu bass! negdje umjereno glasno je meni najbolje
pricamo ovdje o najgorim uvjetima mono, jutub, chip amp, kablovinje od zida sta je ostalo.. i osjeti se magija! pa ca ce onda bit kad se spoji prava aparatura (i drugi kablovi - od broda)??
kako svira? lepo, drek zvuci kao drek, kompresija kao kompresija, odlicni snimci kao jos bolji! to je to! zvucnik za uzivat! nema iritacije, nema ostrih visokih, nema razradjivanja, direkt iz boxa svira normalno! evo slusan taj mono vec 5 sati i najbolje normalno zvuce akusticni istrumenti ali i bass gitara..nije samo za neki teski rock i elektroniku, ali ovako za sve ostalo prva liga.. negdje na nekim trubama sam cuo neki sitni prizvukic da mi se ne svidja ali to je jos diskutabilno da li je do snimke i zanemaruje se totalno kao da nisam ni cuo ..sad razmisljam kako mu vec sutra pripasat 12" za donji dio i to ce bit philips 12"

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.