tom_hifi napisao:Ja sam ih naručio 100 parova, čekam isporuku ... A imam ih neku zalihu i od prije

kojih KSC/KSA ili Toshibine TTC/TTA ? KSC dolazi još oko 10000 komada u Mouser i to je to , KSA je već brisan iz Mousera a za oba kao i za veliku većinu T0126 na onsemi stranici stoji da je 'Last Shipments' , pa čak i neke verzije BD139/140
nxp ima BF722/723 u SOT233 kučištu koji su nasljednici starih bf u to126 , ali ih još nisam probao, ROHM isto ima nešto slično sot89 ali sa veći kapacitetom i nižim naponom i njih sam probao mada ne na poziciji VAS-a , a ja sam uz ove u međuvremenu nabavia jednu malu količinu INC6006/INA6006 u to89 od ISAHAYA ELECTRONICS CORP. koje bi isto negdi trebalo probati ali eto kod mene na reportoaru nema nikakvo pojačala sa pravim VAS-om

zaboravia san napisati da će proizvodnju 'brisanih' onsemia u to126 sada preuzeti korejske i indijske kompanije kao šta je slučaj bia i do sada kad bi neki veliki proizvođač ugasia proizvodnju , šta se tiče kvalitete tek treba viditi kakva će biti