TF 2014 - lista smještaja

Re: TF 2014 - lista smještaja

PostPostao/la Lest » Čet tra 10, 2014 3:56 pm

1. davorin - 2 osobe - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom - soba 107

2. Lest - 1 osoba (1/1 single use) - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom (Broj sobe ne znam kako izabrat, posto ne znam koje mogu biti single use, ako moze na prvom katu.Po potrebi moze smjestaj i u konobi ili hotelu,nije problem)

3. Edison - 1 osoba - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom - soba 210

4. S@ki - 2 osobe, subota i nedjelja, 2 noćenja s doručkom. soba 108?

5. Dean - 2 osobe + klinac - petak -subota-nedelja , 2 nočenja sa doručkom, recimo 109?

6. Pamook + significant otter, i dva potomka, dolazak petak popodne, 2 nočenja s doručkom, soba 206

7. joe dalton - 2 osobe + dijete (6g.) - petak, subota, nedjelja - noćenja s doručkom, soba 106?

8. Khadgar - 1 osoba - petak,subota,nedjelja - 2 noćenja sa doručkom.(može neka trokrevetna soba-jeftinije je recimo 207)

9.SaWa-1 osoba - petak,subota-jedno noćenje sa doručkom-najjeftiniji smještaj bilo koja soba.

10. Gilhooley -2 osobe, ja i supruga, petak predvečer, dva noćenja s doručkom, odlazak u nedjelju. Dajte neku dvokrevetnu

11. tom_hifi - 2 osobe, subota i nedjelja, 2 noćenja s doručkom

12. Joby,Jango - 2 osobe ,jedno nocenje s doruckom,subota na nedjelju.

Sonny,dosli bi Joby i Jango,pa sam ih dodao na listu,vidi ako ih mozes stavit u neku dvokrevetnu ili teokrevetnu (u biti sto je najpovoljnije),hvala;)
Lest

PostPostao/la s@ki » Ned tra 13, 2014 2:40 pm

ljudovi, ja nažalost neću biti u mogućnosti prisustvovati.
Nadam se da sam javio dovoljno rano. Jobi i jango mogu u tu sobu recimo ?
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la tom_hifi » Ned tra 13, 2014 5:11 pm

Ako je soba za dvoje, onda radje Nina i ja.
tom_hifi

PostPostao/la sonny » Ned tra 13, 2014 5:34 pm

Ti hoces manju sobu da je lakse uhvatis ? :lol:
EDIT : nazalost nije dvokrevetna
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la fixxxer » Ned tra 13, 2014 5:43 pm

sonny napisao:Imao sam najbolju volju riješiti sve oko pitanja smještaja ovaj vikend, ali nisam uspio do navečer uhvatiti direktora...
Tada je već bilo kasno... Bilo kako bilo, dogovorili smo sastanak za tijekom tjedna ili najkasnije idući vikend, tako da molim za još malo strpljenja oko odgovora na sva vaša pitanja oko smještaja...

Jel ima novosti?
fixxxer

PostPostao/la tom_hifi » Ned tra 13, 2014 5:49 pm

sonny napisao:Ti hoces manju sobu da je lakse uhvatis ? :lol:
EDIT : nazalost nije dvokrevetna

Nećemo sad o namjerama :lol: :mrgreen: Uglavnom, negdje sam zapamtio da je S@ki rezervirao dvokrevetnu, pa sam brzo intervenirao.
tom_hifi

PostPostao/la sonny » Ned tra 13, 2014 9:10 pm

fixxxer napisao:
sonny napisao:Imao sam najbolju volju riješiti sve oko pitanja smještaja ovaj vikend, ali nisam uspio do navečer uhvatiti direktora...
Tada je već bilo kasno... Bilo kako bilo, dogovorili smo sastanak za tijekom tjedna ili najkasnije idući vikend, tako da molim za još malo strpljenja oko odgovora na sva vaša pitanja oko smještaja...

Jel ima novosti?

Ima...
Bio sam danas dogovoriti još par detalja...
Znam da je možda nekome glupavo ali tako je kako je...
Politika kuće oko cijena ovakva je kakva je...

Bez obzira na veličinu sobe, ukoliko je rezervirana za single use, plaća se puna cijena, dakle 213 kn za noćenje ( cjenik je na prvoj strani )...
Što se ostalog tiče, plaća se po cjeniku za tip sobe, dakle ako dvoje koristi trokrevetnu sobu, plaćaju 163+163 kn ( plus boravišne pristojbe dakako )...

U ovom trenutku nisam predavao popis rezervacija u hostel, samo sam ga pokazao direktoru...
Popis je naravno moguće promijeniti, pošto nisam obvezan plaćati nikakvu predrezervaciju...
Stoga neka bude za "internu" upotrebu još neko vrijeme, ali budite sigurni da će isti biti pravovremeno predan na recepciji, odnosno da ćete dobiti sobu koju ste rezervirali...

Također ne mogu nikoga prisiliti da prenoći u trokrevetnoj sobi s nekim ukoliko ima izričitu želju biti sam, ali jednostavno zbog rasporeda i tipa soba već je sada vidljivo da će u dosta soba noćiti samo jedna osoba... Mogu samo zamoliti/animirati da napišete ukoliko s nekim želite podijeliti sobu... Smanjuju se i troškovi na kraju krajeva...

EDIT : u priloženom rasporedu soba ima jedna greška, naime soba 106 ( Joe dalton ) je četverokrevetna ( dva kreveta + krevet na kat ) a ne trokrevetna, a soba 104 je trokrevetna a ne četverokrevetna... Joe, ako to predstavlja problem, javi mi pa da promijenimo...
Detaljna skica rasporeda slijedi...

Na kraju : S@ki crni sine, žao mi je do pakla... Nagovarati te neću jer i sam znam kakva ti je situacija s poslom ( pretpostavljam ), ali da mi je neizmjerno žao, je....
Zadnja izmjena: sonny; Sub svi 10, 2014 11:21 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la tom_hifi » Ned tra 13, 2014 9:14 pm

Pošto su sobe 90% trokrevetne, mislim da nemamo drugog izbora. Meni bi, u principu, odgovarala i jednokrevetna.

A što se tiče Saše, i meni je jako žao ... :(
tom_hifi

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned tra 13, 2014 9:20 pm

1. davorin - 2 osobe - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom - soba 107

2. Lest - 1 osoba (1/1 single use) - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom (Broj sobe ne znam kako izabrat, posto ne znam koje mogu biti single use, ako moze na prvom katu.Po potrebi moze smjestaj i u konobi ili hotelu,nije problem)

3. Edison - 1 osoba - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom - soba 210

4. Dean - 2 osobe + klinac - petak -subota-nedelja , 2 nočenja sa doručkom, recimo 109?

5. Pamook + significant otter, i dva potomka, dolazak petak popodne, 2 nočenja s doručkom, soba 206

6. joe dalton - 2 osobe + dijete (6g.) - petak, subota, nedjelja - noćenja s doručkom, soba 106?

7. Khadgar - 1 osoba - petak,subota,nedjelja - 2 noćenja sa doručkom. Nije bitno koja soba samo da je krajnja cijena najjeftinija(3 ili 4 krevetna soba paše sasvim ok)

8.SaWa-1 osoba - petak,subota-jedno noćenje sa doručkom-najjeftiniji smještaj bilo koja soba.

9. Gilhooley -2 osobe, ja i supruga, petak predvečer, dva noćenja s doručkom, odlazak u nedjelju. Dajte neku dvokrevetnu

10. tom_hifi - 2 osobe, subota i nedjelja, 2 noćenja s doručkom

11. Joby,Jango - 2 osobe ,jedno nocenje s doruckom,subota na nedjelju.

Prepravio sam svoju stavku ča se tiče sobe.SaWa,Leste recite jel vam paše, ako ne kažete znači da se slažete sa onim ča sam dodao. :lol:
Zadnja izmjena: Khadgar2007; Ned tra 13, 2014 10:46 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la SaWa » Ned tra 13, 2014 10:28 pm

Khadgare nisam te baš dobro razumio,a vidim da si malo i fulao.
Koliko ja vidim Lest želi jednokrevetnu,odnosno želi čovjek biti sam u sobi.

Khadgar2007 napisao:2. Lest - 1 osoba (1/1 single use) - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom (Broj sobe ne znam kako izabrat, posto ne znam koje mogu biti single use, ako moze na prvom katu.Po potrebi moze smjestaj i u konobi ili hotelu,nije problem)

Khadgar2007 napisao:7. Khadgar - 1 osoba - petak,subota,nedjelja - 2 noćenja sa doručkom.(ako Lest i SaWa nemaju ništa protiv možemo nas dvoje u neku trokrevetnu da nas ispadne jeftinije)

Na koga si to mislio"nas dvoje u neku trokrevetnu"

Vidim da Joby,Jango mogu biti jedini kandidati za djeljenje sobe.
Što znači da bi nam najpovoljnije bilo da nas četvorica budemo u nekoj četverokrevetnoj sobi(recimo 211).
Ako nekome ovo ne odgovara,neka složi neku bolju kombinaciju.
Mene stavite u bilo koju sobu.
SaWa

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival