evo neka slika s neta, ljepsi su od mojih

pamook napisao:...odlicno momci, odlicno![]()
![]()
sto se izvora tice, ja cu donijeti jedan MD, jedan MD/CD combo i iskopat cu negdje jedan CD player a da valja, mozda i dva komada... tako da izvora nece nedostajati, barem sumnjam u to... ponesite žičurina da se ne tumbamo previše....
...ako zatreba, mogu i DAH2 donijeti, taman da "spali" prasinu sto ga je napala![]()
mozda ce ove godine biti lakse napraviti "kombo" koncept - izloziti sve doneseno, a tijekom prezentacijskog dana kombinirati pojacala i pretpojacala sa ponudjenim zvucnicima - kad donesem skalameriju tamo, probat cu je "locirati" na celo sobe(tine) tako da se mogu zvucnici pomicati od zida a pojacala cemo spajati po potrebi... plan je bio horne uz EL95PSE, a line array uz 6GF7 monoblokove i 6CG7 preamp...
jedan preamp "viška" bi mogao biti sasvim OK, nek se nadje...
Moji (nedovrseni- nisu furnirani) Monacor 200SPX (bili u ZD na TF) su skupa sa stalcima predvidjeni za Davorinovu amplifikaciju, tako da nekih (boljih) zvucnika vise bas i nemam... kazem, bit ce mozda lakse (i bolje) kombinirati pomalo, kroz prezentacije, prekapčanjem pojacala u druge sustave... naravno, ako ste ZA![]()
MoD i Tom - decki, svaka cast, ali nemojte forsirat ako ne ide... radije se vidimo nego da negdje po auto putu lovite kutije(tine) otpale kroz zadnju sajbu![]()
![]()
ima nas, nije strašno, sve se moze, samo mi se u tren ucinilo da ce biti (za razliku od recimo ZD ili Fuzina) pre malo izlozaka... Bepo, Sawa ne mogu, Deana nema... to je vec 3 stola/izloska, i to poveca i interesantna....
Nadam se da ce g. Precjednik donijeti novonastale blokove, moguce uz neke zvucnike, kao i do sada....
Gramofona nesto bas i nema, ja imam onaj Siemens 777 (kopija Sanyo plus 50) ali je zvucnica na njemu MC... a o brojnosti LP-ja da ne govorim![]()
ide to, samo treba glasno razmisljati![]()
![]()
fixxxer napisao:Svakako sam planirao da ponesem svoje Dali Concept 2 kutije da poslušam neke zanimljive radove na njima... A i nikad dovoljno zvučnika na festu. Usput, vrlo je moguće da će ići u oglas pa ako ima zainteresovanih eto prilike

tom_hifi napisao:pamook napisao: ...nego da negdje po auto putu lovite kutije(tine) otpale kroz zadnju sajbu![]()
![]()
fixxxer napisao:Ajde probaj da mi daš bilo kakvo suvislo objašnjenje na ovaj svoj komentar
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 5 gostiju