audio kutak napisao:neznam kaj se dogada ali moje poruke odmah nakon maltusa nema ????
jel ju server obrisao ili admin ili neki drugi feler ?
napisao sam maltusu da ne mogu pogledati slike jer nemam fejs racun...
Neko te sabotiraaa ....
audio kutak napisao:neznam kaj se dogada ali moje poruke odmah nakon maltusa nema ????
jel ju server obrisao ili admin ili neki drugi feler ?
napisao sam maltusu da ne mogu pogledati slike jer nemam fejs racun...
joe dalton napisao:audio kutak napisao:neznam kaj se dogada ali moje poruke odmah nakon maltusa nema ????
jel ju server obrisao ili admin ili neki drugi feler ?
napisao sam maltusu da ne mogu pogledati slike jer nemam fejs racun...
Neko te sabotiraaa ....
pamook napisao:drazenK napisao:ja sam čuo da sa tom bundevom u slavoniji samo svinje hrane. kada im spomenem štrudlu, nedajbože juhu, upravo me gledaju tako, ispod oka.
vraga, to je folklor, kao - nema 4kg mesa pa te gledam ispod oka - a kod kuće uredno ide štrudla s breskorkom (bez maka), a peku se i kompletno šnite breskorke u rerni ... osobno, ne volim ni jedno ni drugo, a bas zato mi je ovo bilo Otkrivenie i ostao sam zabezeknut samim sobom
ako bi naletio kakav recept od gđe. M, rado bih se okušao u pokušaju
drazenK napisao:pamook napisao:ako bi naletio kakav recept od gđe. M, rado bih se okušao u pokušaju
Naribaš bundevu (onu zrelu, ne mladu i punu vode), posipaš sve makom, dodaš šećera i dobro izmješaš.
Tom smjesom napuniš ručno vučeno tijesto. (Ako ti to tijesto nezna bolja polovica izmlatiti po stolu, zna mater ili baka sigurno).
Bubneš u rernu te ipečeš.
Eto recepta!
SaWa napisao:Napokon uvatih vremena... da se zahvalim ovogodišnjim organizatorima TF-a.
Sve je bilo odlično,a posebno Drazenovo PIVO!!!
U sjećanju mi jedino ostalo zelene Sabe i Fixxxerov amp...
Prebrzo prošlo...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju