700W-PS

Re: 700W-PS

PostPostao/la DjMK2 » Čet stu 26, 2015 11:13 pm

LesFaul napisao:Ima. Samo ne zna nitko kako ih za(u)palit....

pa zato kazem da se poigram :)
...sve je moguće, ako se dogodi...
DjMK2

PostPostao/la davorin » Čet stu 26, 2015 11:55 pm

Krivo mi je što sam svojevremeno imao u radioni probni model za mjerenje sa konektorima, a na tom su potrebni kratkospojnici za start bili zalemljeni. Na žalost nisam tada ni nacrtao, ni slikao, ni zapamtio što je bilo potrebno za start! Trenutno radim u firmi vrlo "nezgodno" radno vrijeme, a ono malo slobodnog vremena moram iskoristiti za ranije dogovorene projekte i popravke pa se ne mogu posvetiti istraživanjima oko tog PS-a.
Vlasnik je u USA (tamo radi), a doći će sigurno na ljeto ponovo u Hrvatsku i kod mene (vjerojatno također i za Božić-Novu Godinu te Uskrs, ali neće dolaziti u Zadar!) pa ukoliko nitko ne uspije startati PS, onda ću njega angažirati.
Kod mene su još 7 komada (3 ću zadržati za sebe), a kod jednog našeg zajedničkog prijatelja još 5 komada (u slučaju potrebe su za par dana kod mene), pa ukoliko ima još zainterisanih neka mi se jave na PM.
davorin

PostPostao/la Ivica33 » Sub srp 15, 2017 11:50 pm

Poštovani! Došao sam kupnjom od jednog kolege forumaša u posjed jednog od ovih napajanja. Zna li netko kako isto upogoniti? Hvala.
Ivica33

PostPostao/la davorin » Ned srp 16, 2017 7:51 am

U međuvremenu sam potpuno zaboravio na ta napajanja, iako ih imam 3 komada! Bivši vlasnik i prodavač je svratio prošlo ljeto do mene, ali se nisam sjetio upitati ga kako se startaju!
On dolazi u Hrvatsku i ovog ljeta i nadam se da ovaj puta neću zaboraviti na upute za startanje.
Vjerujem da bi se to dalo otkriti nakon proučavanja samog modula, ali treba imati više slobodnog vremena za to od onoga što je meni na raspolaganju.
davorin

Prethodni

Vrati se na: Prodajem