Protiv tebe jednostavno ne mogu, nepotkupljiv si po pitanju ovog hobija jer vec sve imas....
Protiv tebe jednostavno ne mogu, nepotkupljiv si po pitanju ovog hobija jer vec sve imas.... LesFaul napisao:Davorine ti kao da jednostavno ne zelis da je postanem ponosni vlasnik tih cijevi?Protiv tebe jednostavno ne mogu, nepotkupljiv si po pitanju ovog hobija jer vec sve imas....
davorin napisao:Kad bih objavio radne točke i karakteristike koliko su E182CC bolje kao pobudne elektronke za 6336 od onih do sada korištenih na objavljenim šemama, mnogi bi "briznuli u plač"!
joe dalton napisao:davorin napisao:Kad bih objavio radne točke i karakteristike koliko su E182CC bolje kao pobudne elektronke za 6336 od onih do sada korištenih na objavljenim šemama, mnogi bi "briznuli u plač"!
Ma E182CC može drajvat sve živo. Jedino što joj za 6336 malo fali pojačanja pa treba još jedan stupanj ispred.
Uglavnom imam ih još osim ova dva kvarteta tako da jedan ide Lesu u zamjenu za 6336.
Ili Les ako ti ne treba kvartet imam i dva para. Nisu vizualno jednake, jedan par je sa narančastim labelom, drugi je kao i ove PQ.
davorin napisao:LesFaul napisao:Davorine ti kao da jednostavno ne zelis da je postanem ponosni vlasnik tih cijevi?Protiv tebe jednostavno ne mogu, nepotkupljiv si po pitanju ovog hobija jer vec sve imas....
Svakako bi mi bilo draže da ti otkupiš te elektronke od netkog van kruga forumaša, ali takava "prelijevanja" kvalitetnih dobara unutar "ekipe" zapravo ne vode ka praktičnoj realizaciji.
Nastojat ću tebi poslati obećane elektronke prije praznika (već bih ih i poslao, ali nemam vremena za kvalitetno mjerenje...), pa ću te malo zaposliti...
davorin napisao:joe dalton napisao:davorin napisao:Kad bih objavio radne točke i karakteristike koliko su E182CC bolje kao pobudne elektronke za 6336 od onih do sada korištenih na objavljenim šemama, mnogi bi "briznuli u plač"!
Ma E182CC može drajvat sve živo. Jedino što joj za 6336 malo fali pojačanja pa treba još jedan stupanj ispred.
Uglavnom imam ih još osim ova dva kvarteta tako da jedan ide Lesu u zamjenu za 6336.
Ili Les ako ti ne treba kvartet imam i dva para. Nisu vizualno jednake, jedan par je sa narančastim labelom, drugi je kao i ove PQ.
Ne treba joj (E182CC) ništa ispred sa trafom u pobudi!
davorin napisao:"Željezo" je već isprobano i izmjereno više puta, ali u Sisku neću imati niti jedan gotov projekt s njime. Objavio sam sve potrebne podatke za taj "univerzalni" "interstage" trafo, a Branko (Odeon) ga vrlo povoljno izrađuje. Upotrebljivo je i u protufaznoj i u SE tpologiji izlaznog stupnja, jednakao kao i u pobudnoj.
LesFaul napisao:Vidi vraga Joe, i ja isto ali ne za iza E182CC nego iza one iza nje.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju