E182CC (7119) elektronske cijevi

Re: E182CC (7119) elektronske cijevi

PostPostao/la deleted user » Uto tra 28, 2015 11:48 pm

Davorine ti kao da jednostavno ne zelis da je postanem ponosni vlasnik tih cijevi? :think: Protiv tebe jednostavno ne mogu, nepotkupljiv si po pitanju ovog hobija jer vec sve imas.... :cry:

PostPostao/la davorin » Uto tra 28, 2015 11:54 pm

LesFaul napisao:Davorine ti kao da jednostavno ne zelis da je postanem ponosni vlasnik tih cijevi? :think: Protiv tebe jednostavno ne mogu, nepotkupljiv si po pitanju ovog hobija jer vec sve imas.... :cry:

Svakako bi mi bilo draže da ti otkupiš te elektronke od netkog van kruga forumaša, ali takava "prelijevanja" kvalitetnih dobara unutar "ekipe" zapravo ne vode ka praktičnoj realizaciji.
Nastojat ću tebi poslati obećane elektronke prije praznika (već bih ih i poslao, ali nemam vremena za kvalitetno mjerenje...), pa ću te malo zaposliti... :mrgreen:
davorin

PostPostao/la joe dalton » Uto tra 28, 2015 11:58 pm

davorin napisao:Kad bih objavio radne točke i karakteristike koliko su E182CC bolje kao pobudne elektronke za 6336 od onih do sada korištenih na objavljenim šemama, mnogi bi "briznuli u plač"! :lol:

Ma E182CC može drajvat sve živo. Jedino što joj za 6336 malo fali pojačanja pa treba još jedan stupanj ispred.
Uglavnom imam ih još osim ova dva kvarteta tako da jedan ide Lesu u zamjenu za 6336.
Ili Les ako ti ne treba kvartet imam i dva para. Nisu vizualno jednake, jedan par je sa narančastim labelom, drugi je kao i ove PQ.
joe dalton

PostPostao/la davorin » Sri tra 29, 2015 12:01 am

joe dalton napisao:
davorin napisao:Kad bih objavio radne točke i karakteristike koliko su E182CC bolje kao pobudne elektronke za 6336 od onih do sada korištenih na objavljenim šemama, mnogi bi "briznuli u plač"! :lol:

Ma E182CC može drajvat sve živo. Jedino što joj za 6336 malo fali pojačanja pa treba još jedan stupanj ispred.
Uglavnom imam ih još osim ova dva kvarteta tako da jedan ide Lesu u zamjenu za 6336.
Ili Les ako ti ne treba kvartet imam i dva para. Nisu vizualno jednake, jedan par je sa narančastim labelom, drugi je kao i ove PQ.

Ne treba joj (E182CC) ništa ispred sa trafom u pobudi! :mrgreen:
davorin

PostPostao/la deleted user » Sri tra 29, 2015 12:02 am

davorin napisao:
LesFaul napisao:Davorine ti kao da jednostavno ne zelis da je postanem ponosni vlasnik tih cijevi? :think: Protiv tebe jednostavno ne mogu, nepotkupljiv si po pitanju ovog hobija jer vec sve imas.... :cry:

Svakako bi mi bilo draže da ti otkupiš te elektronke od netkog van kruga forumaša, ali takava "prelijevanja" kvalitetnih dobara unutar "ekipe" zapravo ne vode ka praktičnoj realizaciji.
Nastojat ću tebi poslati obećane elektronke prije praznika (već bih ih i poslao, ali nemam vremena za kvalitetno mjerenje...), pa ću te malo zaposliti... :mrgreen:

Cekat ce za njih spreman jedan par trafa u Sisku pa nema zurbe jer imam jedan konstruk(cijski)tivan prijedlog. Ako bude mjesta u gepeku Dustera moglo bi i predmetno "zeljezo" put Zadra na uzimanje mjere. Naravno, ukoliko imas volje (u sto naravno ne sumnjam) i vremena (u sto vec pomalo mogu posumnjat). Mozemo se jos cuti po tom pitanju kad ti posao i sastanci dopuste. :mrgreen: :lol:

PostPostao/la joe dalton » Sri tra 29, 2015 12:04 am

davorin napisao:
joe dalton napisao:

Ne treba joj (E182CC) ništa ispred sa trafom u pobudi! :mrgreen:

Zato sam i naručio interstage od Branka ;)
joe dalton

PostPostao/la davorin » Sri tra 29, 2015 12:07 am

"Željezo" je već isprobano i izmjereno više puta, ali u Sisku neću imati niti jedan gotov projekt s njime. Objavio sam sve potrebne podatke za taj "univerzalni" "interstage" trafo, a Branko (Odeon) ga vrlo povoljno izrađuje. Upotrebljivo je i u protufaznoj i u SE tpologiji izlaznog stupnja, jednakao kao i u pobudnoj.
davorin

PostPostao/la deleted user » Sri tra 29, 2015 12:07 am

Vidi vraga Joe, i ja isto ali ne za iza E182CC nego iza one iza nje. :lol:

PostPostao/la deleted user » Sri tra 29, 2015 12:09 am

davorin napisao:"Željezo" je već isprobano i izmjereno više puta, ali u Sisku neću imati niti jedan gotov projekt s njime. Objavio sam sve potrebne podatke za taj "univerzalni" "interstage" trafo, a Branko (Odeon) ga vrlo povoljno izrađuje. Upotrebljivo je i u protufaznoj i u SE tpologiji izlaznog stupnja, jednakao kao i u pobudnoj.

Ja sam mislio na ono zeljezo s prijenosnim omjerom 10:1. o kojem smo pricali ;)

PostPostao/la joe dalton » Sri tra 29, 2015 12:11 am

LesFaul napisao:Vidi vraga Joe, i ja isto ali ne za iza E182CC nego iza one iza nje. :lol:

Pa što ćeš ti to ganjat ako E182CC sa trafoom nije dosta? :shock:
joe dalton

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Prodajem