Mijenjam canon printer

Mijenjam canon printer

PostPostao/la Zden » Pon vel 04, 2019 12:13 pm

Printer canon ip7250 za jedan komad 12ax7 . Uređaj je funkcionalno potpuno ispravan osim vrata koja se moraju otvarati ručno
što ne utiče na rad , printa na cd medije - uredan
Zden

Re: Mijenjam canon printer

PostPostao/la Zden » Uto vel 05, 2019 7:23 pm

Kako nitko nije pokazao interes za zamjenu Poklanjam printer u dobre ruke
poželjno preuzimanje osobno ZGB
Zden

PostPostao/la Alenvg » Pon stu 18, 2019 9:36 pm

Dobra večer! Rado bih udomio vaš printer.
Zadnja izmjena: Alenvg; Uto stu 19, 2019 1:22 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Alenvg

PostPostao/la Dorian » Uto stu 19, 2019 12:05 am

Alenvg napisao:Dobra večer! Rado bih udomio baš printer.

za nevjerovati, prvo je osnovni post sa pocetka godine, a zatim ici se registrirati na forum i kao prvi post zicati printer je najblaze receno nepristojno, btw. jesi kad probao na stranjskim furumima koliko postova treba napisati da bi uopce novi korisnik ikakva prava dobio, a izmedu ostaloga postoje pravila foruma u okviru opce kulture gdje je prvi post nekoliko rijeci o novom clanu za upoznavanje, ovo bi inace bio direktan trajni ban na non hr forumima, otisla kultura u povijest, jucer mi neki sakupljac sekundarnih sirovina upao na fb mesenger i nudi 40 eur za uredaj koji vrijedi 400 i uporan dok ga nisam zblokirao
Dorian

PostPostao/la Edison » Uto stu 19, 2019 12:20 am

Jest da nije bas po uvrijezenim pravilima foruma, ali ne treba odmah osudjivati. Zdenu printer ne treba i poklanja ga, ali vec 9 mjeseci nitko od forumasa ne pokazuje interes. Mozda je Zden taj printer vec rijesio, tj. poklonio nekom trecem? A mozda ovom novom forumasu bas treba printer, a ne moze si ga priustiti, ne mozemo znati. Po meni tu nema neke stete, a moze biti pozitivno za njih dvojicu. Mozda je malo nespretno ispalo, ali nista vise od toga.

A nedavno se jedan registrirao i odmah ponudio nekakav luster na prodaju. Nije bilo interesa i covjek otisao... svega se u zivotu nagledamo...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Alenvg » Uto stu 19, 2019 12:47 am

Ja se duboko ispričavam ako sam nekoga uvrijedio. Ovo je prvi forum na koji sam se u svom životu registrirao i bilo šta napisao. Printer mi je potreban za dijecu koja idu u školu i nakon sto sam napisao na Googleu poklanjam printer među prvih pet rezultata je bio ovaj post i jedini je još aktivan pa sam se odlučio javiti. Nisam nikakav sakupljač sekundarnih sirovina nego mi je trenutno luksuz izdvojiti novac za printer a imam doma 2 školarca, studenta i još mi je i žena ove godine upisala faks. Još jednom se ispričavam ako je to bilo nepristojno od mene ali stvarno neznam pravila po forumima jer nisam osoba koja u životu ima vremena za trošiti ga po forumima ili društvenim mrežama uz četvero dijece i ženom studenticom.
Alenvg

PostPostao/la Edison » Uto stu 19, 2019 1:09 am

Ne vjerujem da se itko uvrijedio. Ja sigurno nisam. A vjerujem da nije ni Dorian, on je reagirao jer nije postovana procedura koja je uobicajena na forumima.

Pomalo sam naslucivao o cemu se radi. U prvom postu si pristojno pozdravio i izrazio zelju. Sad si opet pristojno objasnio za sto ti printer treba. Na ovom forumu su sve dobri ljudi, i ne vjerujem da se itko uvrijedio. Sad trebamo cekati da se Zden pojavi na forumu pa se mozda slucaj i rijesi.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Zden » Uto stu 19, 2019 3:19 pm

Edison napisao:Ne vjerujem da se itko uvrijedio. Ja sigurno nisam. A vjerujem da nije ni Dorian, on je reagirao jer nije postovana procedura koja je uobicajena na forumima.

Pomalo sam naslucivao o cemu se radi. U prvom postu si pristojno pozdravio i izrazio zelju. Sad si opet pristojno objasnio za sto ti printer treba. Na ovom forumu su sve dobri ljudi, i ne vjerujem da se itko uvrijedio. Sad trebamo cekati da se Zden pojavi na forumu pa se mozda slucaj i rijesi.

Nisam baš nešto prisutan u praćenju tema zadnje vrijem no što se tiče printera to je davno riješeno .
To je obično tako kad nudiš nešto gratis svi sumnjaju pa se i ne javljaju . Nudio sam ja svašta gratis što će reći besplatno
no na kraju odustao kad nema zainteresiranih pa se dalje i ne trudim .
svako dobro želim
Zden

PostPostao/la gilhooley » Uto stu 19, 2019 6:45 pm

Znači da ja onda ne poklanjam ženu?

Možda bi je netko udomio... :(
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la Zden » Uto stu 19, 2019 7:29 pm

gilhooley napisao:Znači da ja onda ne poklanjam ženu?

Možda bi je netko udomio... :(

Pazi da ti ne nazove onaj bijeli telefon zbog ovog natpisa
:violin:
Zden

Sljedeće

Vrati se na: Prodajem