Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la davorin » Sri tra 10, 2013 5:55 pm

Dean napisao:Na zadnjem TF-u u Bjelovaru, kupio sam od Nika 5 komada 6P3S samo zato što imaju "Coin base", no nikako da ih upotrijebim. Vidio sam to pojačalo kod Danka i svidjelo mi se, ali nigdje pouzdane sheme.....

Stvari su relativno jednostavne:
-Sve šeme sa 6L6G, 6L6GA i 6L6GB ti odgovaraju za 6P3S.(Fat-Base)
-Sve šeme sa 5881 ti odgovaraju za 6P3S-E.(Coin-Base)
Ostalo je pitanje novaca! :laughing-rolling:
davorin

PostPostao/la harkonen » Sri tra 10, 2013 6:03 pm

Klokan napisao:
harkonen napisao:Inače, što se DAH-3 tiče, blizu si.
Napravljen je, čeka se kutija(!) i trafoi, nakon toga idu upute i ide u....život. Ali o tom - potom.
No, samo ću reći da ćeš moći s malo, malo korekcije (samo katodni otpori) iskoristiti svoje "coine".

Opa....Nesto se fino kuha u HAD kuhinji :)

Ovaj put "samo" u forumskoj kuhinji, dakle opet totalno ekonomski neisplativ (no ne i za kupca) projekt PP ampa
koji je snagom i robusnošću prilagođeniji tvojoj generaciji, kao i razumljivom nagonu da se "odfrkne do daske".
To pak ne znači da se neće moći uživati u lijepom zvuku i mogućnosti za pokoji tweak, no s njim ciljano idemo i na
......no uskoro više. :-)
Zadnja izmjena: harkonen; Sri tra 10, 2013 6:07 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la Klokan » Sri tra 10, 2013 6:06 pm

Ja cu imati svoje ruskinje sa metalnom kapom :) Kako stvari stoje cika davorin i ja smo blizu toga da pocnem graditi amp....ali o tome vise uskoro :)
Zadnja izmjena: Klokan; Sri tra 10, 2013 6:17 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Klokan

PostPostao/la harkonen » Sri tra 10, 2013 6:09 pm

Misliš - "....čika Davorin i ja?" :lol:

edit:
Dobro da si se na vrijeme editirao! 8-)
Zadnja izmjena: harkonen; Sri tra 10, 2013 6:19 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la Klokan » Sri tra 10, 2013 6:19 pm

Pa to sam i napisao :lol: :whistle:

Ali ne, ne...cika Davorin mi je vecinom davao smjernice i odgovarao na moja glupa pitanja dok sam ja vecinu posla sam odradio i sto se toga tice jako sam zadovoljan jer je bio jako strpljiv i.....o tome kada bude vrijeme :)
Klokan

PostPostao/la tom_hifi » Sri tra 10, 2013 10:53 pm

Iz tri sobe, rade se dvije sobe :) Uglavnom, prva slika pokazuje dvije sobe između kojih rušim zid i ta 'master soba' bude 23m2 za dnevni boravak, uz naglasak na HIFI. U toj sobi radi se i akustički tretman. Ne potpuni poradi toga jer nemam novaca za precizna mjerenja, ali prema iskustvima i savjetima ljudi koji su to već radili sa mjerenjima, prikupio sam i više nego dovoljno korisnih informacija. Slike tog tretmana uskoro. Druga soba bude već nešto. Možda drugi dnevni boravak :lol:

Uglavnom, skinuo sam svu lamperiju, ovaj vikend zid ide dolje. Nakon toga radim novu elektroinstalaciju za HIFI sa svojim posebnim osiguračem i ništa drugo na njega neće biti spojeno.

P40800056.JPG

P40800095.JPG

P40900154.JPG

P40900163.JPG

P41000262.JPG

P41000281.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
tom_hifi

PostPostao/la pamook » Sri tra 10, 2013 11:13 pm

prvo, kakav je to hifi kad nije na istoj fazi (ili jos bolje uticnici) barem veliki bojler, a pozeljno i termoakumulaciona?

drugo, od soba trebas imat dnevnu i onu drugu za pobjec kad u dnevnoj zavlada njesra. to se zove man-cave. pozeljne su klopke na podu u vidu hrpa zeljeza, velikih klupka zica i komada šine za ravnat cavle koje si izvadio pa recikliras. to je najbolje i o taj komad namjestaja se najbolje i najlakse potepa.

drugo -be - to sto se smijesite na sliki ne znaci da neces uskoro negdje u Liki cekat autobus s torbom u ruki.

trece, boli glava, ode lec. mozda sam trebo i prije :lol:

/edit - cetvrto - odma idi prigovarat starcima sto lamperija nije od mahagonija i da di im je pamet bila pa ti sad nemas repromaterijal za razno. to pomaze za drugo-be.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la joe dalton » Čet tra 11, 2013 12:00 am

pamook napisao:prvo, kakav je to hifi kad nije na istoj fazi (ili jos bolje uticnici) barem veliki bojler, a pozeljno i termoakumulaciona?

drugo, od soba trebas imat dnevnu i onu drugu za pobjec kad u dnevnoj zavlada njesra. to se zove man-cave. pozeljne su klopke na podu u vidu hrpa zeljeza, velikih klupka zica i komada šine za ravnat cavle koje si izvadio pa recikliras. to je najbolje i o taj komad namjestaja se najbolje i najlakse potepa.

drugo -be - to sto se smijesite na sliki ne znaci da neces uskoro negdje u Liki cekat autobus s torbom u ruki.

trece, boli glava, ode lec. mozda sam trebo i prije :lol:

/edit - cetvrto - odma idi prigovarat starcima sto lamperija nije od mahagonija i da di im je pamet bila pa ti sad nemas repromaterijal za razno. to pomaze za drugo-be.

Eto sto ti je iskustvo...
Potpisujem sve osim prvog. Tu bi imao neke primjedbe. :think:
joe dalton

PostPostao/la harkonen » Čet tra 11, 2013 6:22 am

Pa ti imaš već jednu kutiju u ovoj sobi. Fostex tu ide bez greške.

P41000262.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la Dean » Čet tra 11, 2013 6:59 am

Mislio sam da ti draga radi dok si ti na forumu, ali ne.....Pa tko onda radi?
...pipl mast trast as....
Dean

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica