ja se uspio osamit popodne na par sati, pa krenuo da cu nesto korisno i odradit... trebalo je nabacit temeljnu boju iz spreja na jedan iskrin poveci papir od 10uF, pa da vidim sto bolje paše na taj temelj. Ideja je bila uzet komad šipke (vodilica traktora iz A3 printera) i taj komad probit kroz kutiju da bude precka, a na precku objesit objekt koji ce se tretirati bojom... e sad, mr. wizeguy je probio rupu na kutiji s jedne strane i progurao šipku, a onda trebao pomoć za proboj na drugu stranu... i dohvatim ja punu puncatu dozu temelja u spreju... i zveknem po šipki, računajući da yeboga karton
ono sto je uslijedilo, i Bosko Buha himself bi bio impresioniran

, kako sam zveknuo, tako je pocelo šištat kao da sam M50 opalio o kamen, i cisto sam sam sebe iznenadio kako sam instinktivno na prvu spoznaju šištanja odmah u zamahu preko glave bacio doticnu napravu
naravno, to je oznacilo i kraj danasnje entuzijasticne epizode sa bojanjem, a sutra cemo u novu epizodu, samo sto sutra necu tuć punom dozom pod pritiskom po komadu celicne sipke. Imam onu kampersku butan dozu, pa cu s njom tuć.
no, eto, a bas sam bio veseo sto cu nesto "radit"

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.