popodne "malo" pospremao oko radnog stola, da mogu prici istom
verao se na tavan, provlacio koax za FM antenu, i na kraju, upogonio kutiju za kruh sa nekim malim zvuljama, te totalno nezadovoljan, sjetih se da imam i nesto malo vece pod stolom. Kad ono, ni 5 ni 6
...znao sam da su ovjesi losi, ali da su ovoliko degradirali nisam znao (skriveni su od pogleda metalnom mrezicom preko cijele prednjice)... drugog nisam ni slikao, a jos je gori.
e sad, kako nemam nimalo iskustva sa ovim stvarima, moljim savjet oko ovoga - sto uciniti, da li se uopce upustati u eventualni popravak? Zvucnici su nekakav vintage B&S, ne bi bilo lose rijesiti ih i napraviti pa nek drndaju kad dodju na red
ovjes je spuzva/pjena i totalno je degradirao, mrvi se na prvi prodoran pogled
ne znam ni koju velicinu bi trazio po ebay-u, kako se uopce racuna (odn. odredjuje) koji je promjer ovjesa za narucit (unutrasnj? vanjski? sredina?)...
nema mi smisla slati ovo nekome u ZG ili slicno da odradi jer bi popravak kostao vjerojatno visestruko vise nego je vrijednost samih kutija... probao bih sam, uz par naputaka od iskusnijih kolega
meine najdublji naklon
thx

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.