stressman napisao:mogu se sarafi i sa zadnje strane u drvo sarafiti, pa se ne bi vidjeli sprijeda. ja sam to onak' teroristicki, na ho ruk slagao
na to sam i mislio
stressman napisao:mogu se sarafi i sa zadnje strane u drvo sarafiti, pa se ne bi vidjeli sprijeda. ja sam to onak' teroristicki, na ho ruk slagao
joe dalton napisao:yoke napisao:fuck...ne mogu ja vise pratiti sve ove teme...
Pa da si lijepo otvorio temu kako sam ti predložio sad bi nam bilo lakše![]()
Ajd izvještavaj o rezultatima kad ih bude
I otvori temu konačno

Dean napisao:Kako je 6c33 dupla trioda, što ne bi recimo na tom kanalu spojio "onu drugu" ? Tako bi ih mogao i mijenjati ljevu za desnu....
pamook napisao::think:
odnedavno (unazad jedno tjedan dana) se pojavio povremeni "puk" na lijevom zvucniku (odn. kanalu) na DAH-2.... nisam puno obracao paznju u startu ali kako me sve vise nerviralo (tjera me da osluskujem jel probija ili ne umjesto da slusam sto svira), danas ga odlucih otvoriti i provjeriti... Ne nadjoh losih lemova, cak zamijenih dva elektrolita u katodnoj grupi drivera boljima (kada sam sastavljao DAH nisam imao bolje od nekih megakineza), visekratno sve jos provjerih (ipak se grije nemilice) i zatvorih ga. Upalim, pola sata nista, onda opet pocelo svakih recimo 5-10 minuta jedan "puk" na lijevom zvucniku...
ugasio, pustio da se ohladi, zamijenio mjesta izlaznim lampama, upalio. nakon nekih pola sata (valjda kad se "dovoljno" zagrije), pocelo, ovaj put na desnom kanalu![]()
koliko god sam sretan sto sam (vjerojatno) locirao "kvar", rekoh da priupitam za zamjenu - pretpostavljam da je doticna lampa dosla do kraja svog uporabnog vijeka, vrijeme je za novi par? Da li je ovakav scenario vise-manje cest u lampaskom svijetu ili sam samo sretni dobitnik?
nije frka za lampe, par je u rezervi i zamijenit cu, ali me zanima koliko je ovo cest scenario u lampaskom svijetu (buduci da sam ja u njemu tek oko godinu i pol)
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 7 gostiju