proba sa vodom drito iz akvarija, ono prije sam probao sa otopinom sode bikarbone u vodi, sada samo zagrabio dva deci iz tanka i namazao po drevu
klinci su odusevljeni, doduse strogo sa 2 metra udaljenosti
zabavio se

pamook napisao:upomoc![]()
![]()
![]()
nakon dva dana igre bez dima, ali sa raznolikim uspjesima, evo - radi... ali ne bas kako bi nizepotpisani zelio![]()
naime
molim pomoc u smislu ubrzavanja rotacije doticne cefke (OG3) - na videu se vidi (sic!![]()
) brzina rotacije, a to mi nikako nije za ugradit nigdje kao "indikator" - htio bih da je vizualno rotacija dovoljno brza da se po mogucnosti ne primjeti nego da je dojam da je su sve elektrode "upaljene" non stop... znaci, htio bih svjetleci "prsten"... ako je moguce ...
na slikama - shema po kojoj je (konacno) proradilo, jedina razlika je sto nemam 1uF 400V kondova pa sam umjesto njih stavio 0.22uF... cekam da se postarski ukazu ovi veceg kapaciteta, pa da probam i s njima...
ako netko od znalaca ima volje za preinake, ili za brzi google neke druge sheme koja bi radila blize onome sto zelim dobiti, moj najdublji naklon duboko štovanje za volju, trud i potrošeno vrijeme![]()
najprije, obecani video:Watch on youtube.com
a evo i fotke i shema:
Master of disaster napisao:Pa super se vrti! Možeš to koristiti kao ventilator!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju