sretno
Ova lijevo je habanero, ta je vec ohohoho ljuta, i ima jedan famozan "voćni" okus, njih sam koristio za gromesenc kad radim čobanac, pa u mali lončić dodaš razrezanu jednu i naliješ čorbe od čobanca da provrije... pa si svatko doda u tanjur koliko mililitara želi, tj. dozira si ljutinu... zaeebana, a po ljutini je negdje "na sredini" skale (barem bila kada sam se igrao s njima)... ova grbava žuta (neka vrsta Bhut jolokie ili tako nesto) bi mogla bit barem dvostruko opakija od habanera, a desna je scorpion moruga ili tako nesto, i molim te - uploadaj video kad budete radili test... meni vec kod habanera osjecaj ljutog vrlo brzo prelazi u potpuno gorko (i to ne na način da zagrizem cijelu pa prozvacem), a ove ljuće varijante nisam ni probavao (iako sam imao u vrtu, kao fore radi

)...
a mozda budete imali statisticke srece pa bas taj jedan primjerak bude pravi predstavnik lijevog kraja Gaussove krivulje (bljutava i bez ljutine), a ako budete suprotne sreće da bude predstavnik desnog kraja doticne krivulje, snimaj iz razlicitih kuteva
e da - i pripremi par galona mlijeka, jer utjehe nema u vodi (ni rakiji, jogurtu, soku...)... capsaicin koji je nosioc ljutine je na uljnoj bazi, i mlijeko ga otapa (u suspenziju) i na taj način pomalo makne sa jezika... ili sebi uzmi mlijeko, a frendovima daj pivu
bez zaeebancije, lijeva je vec dovoljno opaka, tako da racunaj da je desna uf-uf-uf