Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la Ivica33 » Pon lis 09, 2017 8:20 pm

Poštovanil Gdje ste nabavili ove podloške ispod šiljaka na zvučničkim stalcima? Možete li objaviti poveznicu gdje ste kupili iste? Hvala.
Ivica33

PostPostao/la gilhooley » Pon lis 09, 2017 8:48 pm

Imam ja šiljak i pločica.

Dam jeftino...

Fill
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la tom_hifi » Uto lis 10, 2017 6:27 am

Ivica33 napisao:Poštovanil Gdje ste nabavili ove podloške ispod šiljaka na zvučničkim stalcima? Možete li objaviti poveznicu gdje ste kupili iste? Hvala.

Kupio zajedno sa stalcima. Pitaj u firmi FBM Rondo.
tom_hifi

PostPostao/la drazenK » Uto lis 24, 2017 3:34 pm

radila se neka reportaža o brendu "volim ljuto" pa sam došao u posjed par papričica.
sa ovom krajnje desno su navodno osvojili prvo mjesto u las vegasu.
sada čekam frendove da napravimo "blind test", a ostalo ide na sušenje. :twisted:
WP_20171024_003.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
drazenK

PostPostao/la pamook » Uto lis 24, 2017 3:53 pm

:lol: sretno :lol: :lol:

Ova lijevo je habanero, ta je vec ohohoho ljuta, i ima jedan famozan "voćni" okus, njih sam koristio za gromesenc kad radim čobanac, pa u mali lončić dodaš razrezanu jednu i naliješ čorbe od čobanca da provrije... pa si svatko doda u tanjur koliko mililitara želi, tj. dozira si ljutinu... zaeebana, a po ljutini je negdje "na sredini" skale (barem bila kada sam se igrao s njima)... ova grbava žuta (neka vrsta Bhut jolokie ili tako nesto) bi mogla bit barem dvostruko opakija od habanera, a desna je scorpion moruga ili tako nesto, i molim te - uploadaj video kad budete radili test... meni vec kod habanera osjecaj ljutog vrlo brzo prelazi u potpuno gorko (i to ne na način da zagrizem cijelu pa prozvacem), a ove ljuće varijante nisam ni probavao (iako sam imao u vrtu, kao fore radi :lol: :lol: )...

a mozda budete imali statisticke srece pa bas taj jedan primjerak bude pravi predstavnik lijevog kraja Gaussove krivulje (bljutava i bez ljutine), a ako budete suprotne sreće da bude predstavnik desnog kraja doticne krivulje, snimaj iz razlicitih kuteva :lol: :lol: :lol:

e da - i pripremi par galona mlijeka, jer utjehe nema u vodi (ni rakiji, jogurtu, soku...)... capsaicin koji je nosioc ljutine je na uljnoj bazi, i mlijeko ga otapa (u suspenziju) i na taj način pomalo makne sa jezika... ili sebi uzmi mlijeko, a frendovima daj pivu :doh: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

bez zaeebancije, lijeva je vec dovoljno opaka, tako da racunaj da je desna uf-uf-uf :P
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la s@ki » Uto lis 24, 2017 4:21 pm

i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la drazenK » Sub lis 28, 2017 9:13 pm

pomalo stvari sjedaju na mjesto. moglo je to i prije dva mjeseca,ali nisam baš imao nešto vremena.
još fali par sitnica, a onda po materijal i kuhanje
WP_20171028_003.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
drazenK

PostPostao/la Vulkanizer » Sub lis 28, 2017 11:03 pm

E to , taman htjedoh pitat za taj '' projekt'' , a zahebi ''scorpion moruga'' , ja to ni zastupnicima u saboru ne bi dao , a možda i bi :think:
Once there was a way to get back homeward
Vulkanizer

PostPostao/la yoke » Ned lis 29, 2017 3:07 pm

s obzirom da nemam pojma o paprikama, jos manje o pivu, ne pijem briju i ne druzi se beponeom :lol: :lol: :lol:
drzim se onog sto jos manje znam
mjenao 5,25'' dynaudio midbaseve za SBacoustics 17tice...
cisto iz dosade i jer sam moron
umjesto da sve pustim na miru, kad vec dobro svira, ja, moron, morao opet raskopavati auto da bi to sve nagurao...i adaptirao prstenove
ali dobro
yoke

PostPostao/la audio kutak » Ned lis 29, 2017 11:35 pm

yoke napisao:cisto iz dosade i jer sam moron
umjesto da sve pustim na miru, kad vec dobro svira, ja, moron, morao opet raskopavati auto da bi to sve nagurao...i adaptirao prstenove
ali dobro

bar ti nije dosadno :mrgreen:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica