NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

Re: NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

PostPostao/la tom_hifi » Ned vel 19, 2017 8:50 pm

pamook napisao:Opirao sam se dok je islo, a onda jednostavno pustis k vragu i krenes nizvodno :lol: ... frendovi iz USA su u nekom momentu presli sa MSN-a (preko kojeg smo se culi kad bi vremenske razlike dozvolile) na face i to je bilo to... ili/ili.... a onda tek skuzis da je svijet pun ljudi koji sebe shvacaju pre ozbiljno :? ... ali, to te ne omete u tome da postas kojekakve gluparije :mrgreen:

Ili lajkaš :lol: :whistle:
tom_hifi

PostPostao/la pamook » Uto vel 21, 2017 8:31 pm

Mivar model Samar :D

radi ali krči (po poznatoj šabloni (pre)prodavača pojačala sa njurgala - "pojačalo radi ali nema zvuka" ili "prodajem ispravno pojačalo, sve lampice svijetle ali zvuk ne izlazi" :lol: :lol:

simpa radio
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Master of disaster » Ned ožu 05, 2017 1:09 pm

JEEAAAAH PEAVEY OLD SCHOOL POWEEER!!! :tools-hammerdrill:

:mrgreen:

Ok, nije baš sa buvljaka, ali nemojmo biti sitničavi. Brat mi je prije nego je otišao na brod dao zadatak da mu nađem robusno pojačalo koje može na probi pratit (glasnoćom) bubanj.
To je rezultiralo ovim pojačalom, radi se o tranzistorašu, iz doba kada je uloženo dosta truda da se napravi dobro zvučeće tranzistorsko pojačalo.
Štedilo se nije, sve je propisno dimenzionirano (27 Kg :o ) Zvuk; poprilično su uspjeli, clean kanal zvuči odlično, lead kanal se doduše nemože mjeriti sa lampaškom konkurencijom ali vrlo uoptrebljiv i u kombinaciji sa velikim mogućnostima igranja sa zvukom tone stacka :mrgreen: može se izvuć zbilja širok spektar tonova. E. reverb je odličan!
Pojačalo je glasno. Blago rečeno. Glasno je za umrijet. Doslovno. U kući je na 1 glasno i soba je ispunjena zvukom. Fantastično :D

DSCN4516.JPG

DSCN4517.JPG

DSCN4518.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Sub ožu 11, 2017 7:13 pm

:happy-jumpeveryone: vodilo me na buvljak u BiH :happy-jumpeveryone:

kolega Flega i jos jedan kolega koji je donirao svoje vozacke sposobnosti skupa s vozilom koje je trebalo natankati (benzinjara, a u BiH gorivo dovoljno jeftinije) i ja..... i renault KARAVAN :lol: :lol: ... e, tu je bio zaeeb :doh: :lol: :lol:

velicine nekih 1/4 Hrelica, ali popunjen s podosta Dobrih Divota koje stanovnistvo revno skuplja po otpadima u CH, A i D....

20170311_075518.jpg

stigosmo dovoljno rano da se jos stogod dobrog i nadje.... npr, ovaj Grundig koji srecom ne bi stao u auto....

20170311_080144.jpg

ali zato.... :mrgreen:
pamook

PostPostao/la pamook » Sub ožu 11, 2017 7:15 pm

...na jednom od prvih standova sa birnim otpadom, medju raznim artiklima slomljenog i/ili zdrobljenog tipa, nadjoh ova dva momchicha :D

10 cola, papir, ovjes netaknut, trubice isto tako... 8Ohm-a, oznaka nepoznata (pise, ali gurgle ne nalazi nista vezano uz doticnu oznaku)...
pamook

PostPostao/la pamook » Sub ožu 11, 2017 7:18 pm

...daljnjom inspekcijom raznolikih standova, nabavljena je i mini Korting linija - koja je jos u gepeku, iz bracno-mirnodopskih razloga.... ne moze se sve odjednom prikazati, da se ne stvori kriticna masa...

zato tu nema slike :D
pamook

PostPostao/la pamook » Sub ožu 11, 2017 7:22 pm

...nadalje, uz cekrekajucu publiku u vidu one spomenute dvojice (koji jos tada nisu kupili NISTA, samo da se zna) - nabasah-smo na ovo :mrgreen:

...nije vxi verzija, ali ne bih se bunio.... pregledao, djeluje netaknuto od strane vrsnih majstora nekog drugog zanata (kao npr. kada pregled prostate obavlja zubar, recimo :shock: )...

ovo mi je za sada jedan kandidat za nazicavat moguce Nekoga da se prihvati dual mono beštijice, ovo je bio TOTL amp u svoje doba, a navodno i zvuci "iznenadjuce za trazeni novac".... nekako sam siguran da ce kod mene zvucati nevjerojatno iznenadjujuce za trazeni novac :lol: :lol: :lol: :D
pamook

PostPostao/la pamook » Sub ožu 11, 2017 7:25 pm

... u trecem krugu obilaska (da se nesto ne bi slucajno promasilo/obnevidilo) - ulovljen je i ovaj maleni komadic zapadnonjemacke povijesti, s rupama u tipkama, ali kako se kod kuce pokazalo - u jako dobrom stanju iznutra, a ni izvana osim tipki nije nist strasno....
pamook

PostPostao/la pamook » Sub ožu 11, 2017 7:32 pm

... i to bi bilo to - kasnije se obavilo pivo i pandan cevapima, natankalo i bjez nazad... nema slike od pandana cevapima, radi Gil-a :mrgreen:

ja veseo kao crvenkapa od 117kg (trenutno), skakutao po štandovima izmedju rijetkih stabala, dok su Waldorf i Stuttler bili u pratnji te pripomoci oko nošenja svjezih akvizicija prema autu, koji je srecom , karavan :D

ici cemo i jope, samo da se oporave crne strukture monetarne ljevice, strogo gledavši - od danas postoje samo u tragovima, a koliko ce oporavak trajati, to ce se tek pokazati....

yipppeeeeee yipyippppeeeeeee :D
pamook

PostPostao/la pamook » Sub ožu 11, 2017 7:38 pm

...zaboravih dodati, zamalo smo ponijeli i ovo :lol:

20170311_092836.jpg

iako ni mi ni prodavac nismo znali sto je i cemu sluzi, nismo se uspjeli dogovoriti oko cijene.... isklicna cijena je bila 80KM (receno razumljivim rjecnikom 40€), ja sam ponudio 20KM, prodavac je pitao jel eura, ja rekoh ne i tako.... sad mi zao sto ga ne povezoh, imao je 10-12kg i vjerojatno bi vrijedio te novce, al .... mozda drugi put :dance:
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica