ooo da, ponovilo se
Istina, HK ste skuzili vas dvojica dok sam ja rjesavao radio.... steta sto "smo" ostavili onaj Jamo 300 sub oko kojeg je bilo pregovora, drvenarija bi se sredila a original staklo je bilo citavo i bez ogrebotina

... grrrrrrrr
ja nisam (i ne mogu biti, jebiga

) preprodavac, ali recimo da imas nekoga tko se "bavi" RC nitro modelima, onaj starter bi mu sigurno dobro dosao, makar i kao backup:
http://www.ebay.com/itm/TOC-Roto-Termin ... SwvzRXzSjrovo gore je kineska i "nova" verzija, mali motor i prijenos.... ono je bila punokrvna komadina motora s promjerom skoro 10cm....
a cjenovno nemos otic na jumbo pizzu i 2 piva
a sto se tice lociranja krame u gomili krame, to trazi malo vjezbe

.... ali najbolje je malo se zadrzati u pravo kod takvih "štandova" koji imaju gomile stvari u relativno losem stanju, jer i one koje uocis (kao sto su ovi Peerless driveri za 10€

) cjenovno budu "u rangu" s ostatkom ponude na štandu, ili budu "extra class" pa su "skuplji" od ostatka kramalogije.... zato, dva - tri prolaza i svaki put nesto novo "iskoci" u prednji plan
H/K nisam ni skuzio da pise PM665, vec sam mislio da se radi o PM655 (kojeg sam vidio na njurgalu).... tim je moj cerek na faci bio veci
Peerless su izgleda proizvodnja do `65. godine, made in Denmark, a time mi je njihovo stanje ovjesa, membrane i spider-a jos vece iznenadjenje

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.