Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la yoke » Pet svi 23, 2014 3:38 pm

Master of disaster napisao: Kako to dvoje pomiriti ja nemam pojma. :lol:

ne mogu vjerovati da ti postavljas takvo ptanje :lol:
jednostavno
roknes nuke!!!
:lol:
sve se pomiri/primiri :mrgreen:
yoke

PostPostao/la nik » Pet svi 23, 2014 3:43 pm

Stari kablovi su ti u komi(Davorine)
poslano 2kom 6,8mF i 2 kom 10 mF
NIk
nik

PostPostao/la davorin » Pet svi 23, 2014 4:22 pm

nik napisao:Stari kablovi su ti u komi(Davorine)
poslano 2kom 6,8mF i 2 kom 10 mF
NIk

Znao sam! Za "svjež" zvuk, treba za svako slušanje imati i "svježe" kablove! :mrgreen:
Zahvaljujem na kondenzatorima Nik (Jesu li za 400V ?)!
davorin

PostPostao/la sonny » Pet svi 23, 2014 9:09 pm

Ja nisam zelio raditi raspored slusanja iz jednostavnog razloga sto vidim da ste se i bez njega snalazili i vise nego dobro :D Bilo je u planu ali bilo je i toliko fleksibilnosti u razmjestanju opreme da se nisam zelio petljati :)
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la sonny » Pet svi 23, 2014 9:15 pm

Nadalje, ne citam komentare ni na jednom forumu osim na ovom, jer za to niti nemam vremena, a kamoli da se sekiram oko komentara (kako kazete) ljudi koji nisu prisustvovali TFu... Ne znaci to da su drugi forumi manje vrijedni jer iste prvenstveno cine clanovi, ali jednostavno sam tamo gdje se osjecam ugodno...

Svakoga tko misli da se TF moze organizirati bolje, bez ijednog sponzora, pozivam da organizira slijedeci TF...
Stvari za poboljsanje uvijek ima i uvijek ce biti...
Nikad nece biti konzenzusa...
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la Dean » Pet svi 23, 2014 10:27 pm

Ajde.... Što se nerviraš? Ljudi koji su prisustvovali kažu da je bilo odlično. Oni su mjerodavni, ostali ; nisu :naughty: A pogotovo ne neki "Vidoviti Milan" :lol:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la joe dalton » Pet svi 23, 2014 11:32 pm

Kad smo se već dotakli teme par riječi i od mene.
1. Prvo i osnovno. TF po mom viđenju stvari nije sajam niti mi tamo pokušavamo nekome nešto prezentirati radi prodaje. To je prvenstveno skup DIY zajednice. Međusobna razmjena iskustava i prezentacija. Svi su dobrodošli i svima dobre volje ćemo rado prikazati što imamo, ali za komercijalu postoje drugi skupovi. Zato me nekakvo moguće (ne)zadovoljstvo ljudi koji nisu bili niti su ikada primili lemilicu ne tangira ni pol posto.
2. Slažem se da bi možda bilo zgodno ubuduće za udarni dan (subotu) napraviti plan prezentacija od po recimo pola sata po sustavu. Tako je bilo u Umagu. To nema veze sa organizatorom (on je ionako obično preopterećen svim drugim stvarima) već je na svima nama sudionicima da se dogovorimo.
3. Ostatak vremena (petak popodne, subota kasnije navečer) - slobodan program, preštekavanje, isprobavanje itd. Meni osobno izuzetno korisno.

@ Davorin - Meni su moji zvučnici na "tvojoj" poziciji svirali najbolje (a probali smo na još dva mjesta). Sigurno da je bilo i do odličnog pojačala, ali i pozicija je ispala dosta dobra. Zapravo totalno nebitno za cijelu priču i mislim da se nemaš zašto niti kome opravdavati. :handgestures-thumbupleft:
joe dalton

PostPostao/la fixxxer » Sub svi 24, 2014 12:25 am

joe dalton napisao:Kad smo se već dotakli teme par riječi i od mene.
1. Prvo i osnovno. TF po mom viđenju stvari nije sajam niti mi tamo pokušavamo nekome nešto prezentirati radi prodaje. To je prvenstveno skup DIY zajednice. Međusobna razmjena iskustava i prezentacija. Svi su dobrodošli i svima dobre volje ćemo rado prikazati što imamo, ali za komercijalu postoje drugi skupovi. Zato me nekakvo moguće (ne)zadovoljstvo ljudi koji nisu bili niti su ikada primili lemilicu ne tangira ni pol posto.
2. Slažem se da bi možda bilo zgodno ubuduće za udarni dan (subotu) napraviti plan prezentacija od po recimo pola sata po sustavu. Tako je bilo u Umagu. To nema veze sa organizatorom (on je ionako obično preopterećen svim drugim stvarima) već je na svima nama sudionicima da se dogovorimo.
3. Ostatak vremena (petak popodne, subota kasnije navečer) - slobodan program, preštekavanje, isprobavanje itd. Meni osobno izuzetno korisno.

@ Davorin - Meni su moji zvučnici na "tvojoj" poziciji svirali najbolje (a probali smo na još dva mjesta). Sigurno da je bilo i do odličnog pojačala, ali i pozicija je ispala dosta dobra. Zapravo totalno nebitno za cijelu priču i mislim da se nemaš zašto niti kome opravdavati. :handgestures-thumbupleft:

Potpisujem.
fixxxer

PostPostao/la pamook » Sub svi 24, 2014 12:32 pm

fixxxer napisao:
joe dalton napisao:Kad smo se već dotakli teme par riječi i od mene.

Potpisujem.

+1 - apsolutno od rijeci do rijeci...

druzenje i komunikacija, zabava i opustanje.... prezentacija i razgovor, upoznavanje.... zayebancija bez niskih pobuda... i to je to :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tubeman » Sub svi 24, 2014 1:24 pm

Mislim da se ne ni na koji način ne treba opravdavati pred ikim, a najmanje pred onima koji niti su bili niti su htjeli biti (paaa... možda jesu ali poglavica i plemenski zakoni nisu dopuštali :) ).

Ja sam, na žalost, bio tamo vrlo kratko, ali ako je ta subota dopodne bila barem djelomična slika onog što se događalo, jako sam zadovoljan.
Zvuk je bio dobar (bolji nego na dosadašnjim druženjima) a i nije bilo nadglasavanja, barem ne toliko kao do sada.
Ako se prisjetimo prvotnih dogovora, bilo je prijedloga o manjim slušaonama, ali tsada se vidjelo da to ne bi bilo lako napraviti, a zbog "izolacije" možda bi "duh druženja" bio nešto drugačiji.
U krajnjoj liniji, ima vremena za "inovacije" - ovo je bilo tek peto druženje. Što ćemo inače raditi poslije.
I nije dobro svaki puta pokušavati napraviti "overperformance" prethodnog druženja jer će završiti kao Eurovizija.
Gomila pi***rija uz sve zamornije efekte i trošenje sve više novaca.
O sadržaju bolje da ne pričamo. Što veći freak to veće šanse za pobjedu :) :)

Uglavnom, žao mi je što se "druga ekipa" ponaša tako kako se ponaša.
O većini sam imao dobro do izrazito dobro mišljenje i nadam se da ga neću morati mijenjati.
Animoziteti se ne bi trebali stvarati zato što netko ima drugačije mišljenje.
Čovjeka i njegovo mišljenje treba prihvatiti kao takvo kakvo jest ili ga jednostavno ignorirati bez smiješnih bapskih naklapanja.

Ne mogu a ne nasmijati se (vjerojatno je to i napravljeno kao vic) kada je netko započeo priču o "muškom gledanju oči u oči negdje na pola puta između ZG i ST" (za neupućene, radi se o benzinskim pumpama Brinje, ZIR ili kod Otočca, na kojoj se šoraju BBB i Torcida) i na to stavio svoju macho sliku s VELIKIM CRNIM NAOČALAMA. Pa sad, gledaj ga u oči ako možeš :) :) :) :)
Te slike (naravno) više nema :)

Ovako, još je jedno okupljanje iza nas i potpuno je ispunilo svoju svrhu.
Svima koji nisu bili (a htjeli su) može biti žao, a ostali neka se slobodno žderu :)
Ako bude sreće i dobre volje, možda se ove godine opet vidimo na Žarula festu.
Sa strahom iščekujemo hoće li Precednik donijeti odgovarajući Ukaz :)
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica