Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la Klokan » Pet lip 27, 2014 8:03 pm

Zvuci i bolje nego sto izgleda... Bar meni :D

Komp je tako jer na stolu ima sveprisutnog krsa i ne stane na stol a bilo gdje drugdje dok sam ga stavio imao sam problem sa kontaktom kabla koji ide u pojacalo.

Jos neki DAC napraviti da me ne ogranicava zvucna kartica i mirna bosna.

Inace zvucnici su Monitor Audio BR2 i ne planitram ih tjerati u buducnosti ovim ampom vec ih mislim "spojiti na 6p6s u PP", pojacalo koje je u planu a koje mislim napraviti ovo ljeto ako se skupe lova i djelovi.

http://imgur.com/ryvIQ9X.jpg
Evo i slika za kutka.
Klokan

PostPostao/la deleted user » Pet lip 27, 2014 9:41 pm

My precious!

image.jpg

Zajedno imaju tek 300-tinjak godina! Sto je to za vakuum...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

PostPostao/la Dean » Pet lip 27, 2014 10:12 pm

Sreća je da rasprodaješ stvari.... :think:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la pamook » Pon lip 30, 2014 9:36 pm

... poceo pretumbavanje i preslagivanje :? ... kraj se nimalo ne nazire (treba jos krecit i smislit gdje kompresirat vlasnikove izlete u nepoznato), ali nadam se simpaticnom krajnjem uratku... ako me zena u medjuvremenu ne izbaci van vidjevsi kolicine koje su poizvirale ispod stolova, kutija, skrivenih procjepa i misjih rupa :D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la pamook » Pon lip 30, 2014 9:36 pm

..e da, i neki projektic u nekoj buducnosti :mrgreen:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon lip 30, 2014 9:54 pm

Evo ja danas dobio dva para westri, XDT-19-508 visoki te KW-150 što će mi ne znam, jer me samogradnja zvučnih kutija vuče na neki ozbiljniji TL a ne bas refleks ili kompresije. Još nisam googlao jel ima kakvih informacija o ova dva drivera pa nemam pojma di bi se dali ugurati. Svaki prijedlog je dobrodošao.

westre.jpg
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la davorin » Sri srp 02, 2014 3:41 pm

"Generalka" jednog "Bogner"-a sa ugrađenim efektima, programbilnim izborom kanala, promjenjivim ukupnim pojačanjem i osjetljivosti, podržanim svim vrstama vanjskih pomoćnih uređaja, ali i klasičnim izlaznim "lampaškim" zvukom.
Osim dotrajalosti elektronki, "combo" je u transportu pao na "nos", pa je napukao prednji nosač potenciometara i 3 dugmeta.
Svira vrlo velikom glasnoćom (zvučnici su CELESTION-VINTAGE 30 od po 100dB/1W/1m !), rukavanje je intuitivno dobro napravljeno, ali tonski dojam nije na tako visokom nivou!? Moguće je relativno pristojno zvukovno imitirati gotovo svaki tip pojačala, ali niti jedno u potpunosti!
davorin

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet srp 04, 2014 8:27 pm

Ovih dana Dacho mi donio da polemim jedan kineski kit kompletić koji se sastoji od selektora ulaza,motor pota, sve to upravljano preko daljinca i ima prikaz na LCDu. Dokumentacija za slaganje je recimo zadovoljavajuća iako ne super, električna šema postoji za selektor ulaza te IR dio sa motor potom dok za LCD display je nema,dok su montažne šeme slike polemljenih pločica e nemaju oznake vrijednosti elemenata, znači za LCD display igramo se pogađanja gdje koji element ide... :evil:

IR komplet.jpg

IR komplet (1).jpg

Evo slika dok je sve radilo,dan kasnije idem to ponovo upaliti a ono na displayu se pojavi samo gornji red,a donji koji grafički prikazuje glasnoću je netragom nestao,sve funkcije rade(glasnoća,selektiranje ulaza) ali ne radi taj donji red da ga hebeš... Možda se potkrao neki hladni lem jer display bi trebao da radi. Našao sam na netu par vodiča kako isprobati da li display radi(recimo ovako http://www.edaboard.com/thread216958.html ) i kada se spoji kaže da treba svijetliti samo jedan red te je tako kod mene. Istina da sam to isprobavao dok je LCD spojen na pločicu(PIC je izvađen) ali valjda ne bi trebalo smetati.
Po meni greška negdje na pločici sa LCDom i to možda baš između PICa te LCDa, da je greška na glavnoj upravljačkoj pločici onda ne bi radilo možda još nešto a sve radi ko urica,osim te donje linije LCDa.
Khadgar2007

PostPostao/la micro » Pet srp 04, 2014 8:56 pm

Ako imas drugi displaej probaj drugi, nekad su im izvodi razlicito poslagani pa provjeri prije spajanja, postoji mogucnost da je ovaj tvoj u kvaru ako se radi o standardnom hitaci "klonu" . Probaj pritisnuti prstima displej mozda je izgubio kontakt na onoj "gumici".

On softverski dobiva od pic-a sta da pise u prvi a sta u drugi red , znaci koristi iste vodice i za ispis prvog reda i takodje drugog.
micro

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet srp 04, 2014 10:18 pm

I radi se ja mislim od klonu, na PCBu piše LCD1602AM a isto piše i u popisu materijala. Aha..isti vodovi se koriste, onda ili se PIC zblesirao ili je display otišao kvragu. Ča se tiče zamijenskog displaya nemam ga, a i biti će sex odlemiti to jer sam napravio glupost,zalemio sam display za pcb umjesto da sam upotrijebio konektor(onaj jednoredni sa razmakom pinova 2,54mm, imam toga na tone).
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica