Di pronalaziš ovakve vrednote
No, nisam ni ja bolji

Danas nisam mogao odoljeti svojem dugogodišnjem dobavljaču.
Pojačala cijevna komada dva.
Bilo je "teškog pregovaranja", i na kraju sam morao pristati na nešto manje od 20 € ( za oba)

Nisam bio siguran (nisam niti sada do kraja) radi li se o solidnim DIY uradcima ili "tvorničkim", kakvi su se proizvodili šezdesetih i početkom sedamdesetih.
Ovo prvo mi se učinilo da bi moglo biti "tvorničko" jer se za DIY ne stavljaju ovakve prednje ploče, a i mnogi detalji kutije su prekomplicirani.
Malo me zbunila boja jer je nekako odskakala od normi.
Na kraju je ispalo da ga je netko prelakirao, onako, u živo jer su i lampe dobile nešto boje

Lampe su (naravno) ispravne (100% +

). Nedostaje samo ECC83 a ispravljačica je zamijenjena diodama.
Nisam provjeravao radi li, niti neću jer je kandidat za restauraciju pa će to doći na kraju.

Drugoga gotovo da nisam niti uzeo jer mi je previše ličio na DIY

Prevagnulo je to što su se izvana vidjele cijevi i prilično je težak.
Vjerojatno i jest DIY, ali je napravljen vrlo dobro, a ono što me je posebno razveselilo su EL803 cijevi

On će isto u restauraciju, tek radi gušta.

Uletio je nakon dugo vremena i jedan SONY Walkman, ovaj puta jedan od onih kvalitetnijih. Ispravan i u near mint stanju.
Mislim da takve stvari ovo čitateljstvo ne zanimaju previše pa neću deteljizirati

Bilo je još nekakvih tranzistorskih starijih (ne i dovoljno starih) pojačala i inih gadarija ali to me ne zanima previše.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......