audio kutak napisao:dali mi moze tko objasaniti cemu sluze ona 3 lemna mjesta desno od socketa?
Tute metiš smd tranzistor pa vidiš šta će načarat na displeju
audio kutak napisao:dali mi moze tko objasaniti cemu sluze ona 3 lemna mjesta desno od socketa?

pamook napisao:...ja mislim da se tu jezikom proba koliko je dobra 9V baterija
davorin napisao:pamook napisao:...ja mislim da se tu jezikom proba koliko je dobra 9V baterija
Puno bolje bi se to jezikom osjetilo da je baterija od 48V!
pamook napisao:davorin napisao:pamook napisao:...ja mislim da se tu jezikom proba koliko je dobra 9V baterija
Puno bolje bi se to jezikom osjetilo da je baterija od 48V!
ta je, vjerujem, gotovo uvijek dobra![]()
![]()
audio kutak napisao:nisam se uvrijedio... to nikako... znam da se salite (ti i pamuk) i dobro je to
ali, pitanje je na mjestu... kojega vraga bih ja morao znati za kaj je to? nisam dobio nikakav papir, upute...
joe dalton napisao:audio kutak napisao:ali, pitanje je na mjestu... kojega vraga bih ja morao znati za kaj je to? nisam dobio nikakav papir, upute...
Pa onda pitaj onoga koji ti je prodao uredaj
A ne zna ni veci dobavljac, on kupio od velikog dobavljaca, a ovaj od proizvodjaca... Svi oni skupa sroce jedva deset engleskih rijeci, a pisu nama nerazumljivim znakovima... Znaci, snadji se druze kutak... Nema registriranih korisnika pregledava forum i 6 gostiju