ziki napisao:Eto, rado bih ga poklonio nekome ako ga može iskoristiti u bilo koje svrhe...
Kolko su veliki limovi?
ziki napisao:Eto, rado bih ga poklonio nekome ako ga može iskoristiti u bilo koje svrhe...

Dean napisao:ziki napisao:Eto, rado bih ga poklonio nekome ako ga može iskoristiti u bilo koje svrhe...
Kolko su veliki limovi?
ziki napisao:Dean napisao:ziki napisao:Eto, rado bih ga poklonio nekome ako ga može iskoristiti u bilo koje svrhe...
Kolko su veliki limovi?
Morao bih u podrum izmjeriti. Sutra ili ovih dana.
davorin napisao:Šteta je rastavljati ispravan mrežni transformator!?
Uz dobre 2 diode (150-200A) na hladnjacima se napravi dobar istosmjerni aparat za zavarivanje (120-150A), a sa ugrađenim sklopom za regulaciju primarnog napona (Triaci, FET-ovi ili IGBT-i) se dobije i odličan!
Dean napisao:Jbg, meni trebaju velki limovi, a ne trafo. Možda nabavim ono što ti imaš cca 50 x 500, ali ko će ga znat....
micro napisao:Dean napisao:Jbg, meni trebaju velki limovi, a ne trafo. Možda nabavim ono što ti imaš cca 50 x 500, ali ko će ga znat....
Ja sam imao gomilu trafo limova iz trafo stanice ako nisu baceni na smece, mislim da su oko 120 x 800 mozda i metar, mislim stvarno gomilu.

Google [Bot] pregledava forum i 8 gostiju