Čuj, stan je visok cijelih 2.4m tako da je klima niže lupao bi glavom u nju i samo bi mi smetala. Majstori koji su došli su stvarno dobri, svaka im čast. Prethodnom majstoru bi odvrnuo glavu,iako je stara klima radila 15tak godina i nije bilo razloga da se mijenja.Prethodni majstor je sve to dobro odradio da nije nigdje plin puštao itd. ali je usrao stvar tako što je izbušio rupu u zidu za cijevi točno na mjestu gdje one izlaze iz unutrašnje jedinice, tako da je spoj tih sa cijevima iz vanjske jedinice bio u zidu(a ne iza unutadnje jedinice kako treba).Nakon 15 godina puklo kaoflex crijevo za kondenzat točno tamo di izlazi van iz zida i ne možeš nikako da nadoštukaš, da idem mijenjati crijevo opet treba zvati majstora da zatvori plin, naradi se ko kreten da povuče unutarnju jedinicu zajedno sa "repom" od oko 4-5 metara bakrenih cijevi,kabela itd. jer je netko prije njega usrao stvar i još uvijek imam staru klimu koja nije inverter. Tako da sam lijepo nazvao rođaka koji se bavi sa klimama, pitao ima nekog od svojih radnika u Sisku da montiraju novu inverter klimu kako treba i problem riješen. Baš sam u prosincu i siječnju kada je bilo najhladnije imao račun za struju otprilike 80kn/mjesecu a klima je radila otprilike 7 sati na dan i meni je bilo sasvim ugodno za raditi.
Što se tiče "razvodne" kutije, razvodna kutija je 200x100x70mm. Nije mi niti u malom mozgu da bilo gdje u stanu stavljam one fi60mm okrugle.Tako da sam svugdje stavljao minimalno 100x100mm da ima prostora u njima.