... uglavnom, neophodno, naravno.... a onda ugledah ovu skalameriju oko kompresora, pa se zapitah, koja je uloga sove? pamook napisao:...od prije par sati sam novopečeni vlasnik ove skalamerije... kod staraca se razletila "unutarnja" jedinica, pa se stavilo komplet novu klimu, a od ove stare sam mislio oteti samo ventilator, valjda ako mi zatreba za upuhivanje većih količina prašine na tek pofarbane površine ili nešto takvo
... uglavnom, neophodno, naravno.... a onda ugledah ovu skalameriju oko kompresora, pa se zapitah, koja je uloga sove?
![]()
![]()
![]()
najradije bi bacio sve skupa, ali znamo da to ne ide tako... znači, da li ima kakve pameti ostavit ovaj kompresorčić, ne mislim radit airbrush, niti ne znam što takvo, a za sve ostalo pitam ovdje![]()
![]()
klima je (bila) značajno kodnog imena Sinclair, pa sad - da je pisao ZX 81 na njoj, znao bih što s tim, ali ovako.... moze i ZX Spectrum, naravno![]()
dakle, baciti, ili ne ostaviti da djeca imaju što baciti kad otegnemo papke....
karma - eno u daljini čujem polurazgovjetni razglas "stare kade, vešmašine, bicikle, staro željezo".... moram se otet dojmu da su došli "po mene"
![]()

Bing [Bot] pregledava forum i 3 gostiju