Danasnji bojkot trgovina, trgovci su glavni neprijatelji radnog i neradnog naroda u drzavi
Zanimljivo kako nisu opalili na poljoprivrednike zbog cijena hrane i "kakve traktore voze"

.
Ako netkog zanima , psenicu srednje kvalitete placali su nam 145-150Eura tona, po standardu odnosno po zakonu RH odbiju na kalo itd. zrna koja odstupaju po standardu

, bude jos jedno 5% najmanje ,tako da tona nije tona nego je manje
Od tone brasna koje je ovdje na istoku najbolje kvalitete koje Hrvatska ima dobije se najmanje 1500kg kruha.
Zasto znam da je najbolje, zato sto psenica ima najveci hektolitar i proteine.
A ovo brasno sto prodaju po trgovinama je smece , uzimam brasno i griz samo u lokalnom mlinu, a i kvalitet kruha i peciva se srusio ,lokalni pekar zatvorio , ne moze naci radnika , kaze nepalac trazi 2000E smestaj i hranu, kaze za toliko i ja bih otisao da radim negdje

Koriste sve jeftinije brasno i sve vise aditiva, u "mlinaru" sam 2 puta kupio neka peciva , nejestivo , vise ni ne pokusavam da uzmem nesto.
A i ove zadnjih nekoliko ministara poljoprivrede ako nesto znaju onda im nadju prstice u pekmezu, ja bi rangirao onu predzadnju ministricu da je u rangu "poteskoca sa ucenjem" kako se po novom kaze a ovaj zadnji pucao ovdje kraj Nustra a pogodio onog vaseg dalmatinca iz hrvatskih suma
Izgleda cemo opet morati da zidamo krusne peci