Dacho napisao:Nesto se opako sprema, danima se ne spava, pazi oči od varenja,...sve za dan "D" koji uskoro dolazi...
ovo mi izgleda baš opako...
o čemu je riječ ak nije tajna?
Dacho napisao:Nesto se opako sprema, danima se ne spava, pazi oči od varenja,...sve za dan "D" koji uskoro dolazi...
moneyhunter napisao:ovo mi izgleda baš opako...
moneyhunter napisao:Dacho napisao:Nesto se opako sprema, danima se ne spava, pazi oči od varenja,...sve za dan "D" koji uskoro dolazi...
U temi zvučnici ima vise o tom projektu.
ovo mi izgleda baš opako...

drazenK napisao:pomalo se se kompletira vrtalica za plošče.
dual cs606 electronic direct drive, kupljen pred koju godinu na buvljaku u offenbachu. tražili su za njega 30 eur pa sam ga sa veseljem uzeo, navodno ispravnog.
plastični poklopac je kao nov ali se pokazalo da je igla u banani. zvučnica je ortofon ULM55E, pa je nabavljena nova igla.
u međuvremenu je tišljar khadghar napravio novi okvir u hrastovini, jer mi se nikako nije sviđao originalni -iverica presvučena plastikom.
okvir je premazan voskom otopljenim u terpentinu, malo je pipljavo dok ne upije i treba puno trljati krpicama i brisati višak, ali rezultat je odličan.
evo par fotki:
Rastavljanje zato baš i nije vrh. Pločice se ne mogu skinuti (čitaj odvidati) bez da se uklone neki sklopovi za čije uklanjanje treba ukloniti neke druge... i tako... arbajt. Nema registriranih korisnika pregledava forum i 10 gostiju