https://repozitorij.fkit.unizg.hr/islan ... F/download
grunf napisao:SasaKC83 napisao:
I kondiće razne ćemo slušat aha...
baš me zanima kakvi su ti 'kemetovi' 426
Bepone napisao:zasto uvijek kad netko nesto popravlja , prosli ovaj je sve unistio, kako je onaj raskupusao, zivot su mi unistili onaj ovaj? meni to nikad nije palo napamet rec za nis a popravio sam nekoliko milijardi ili zilijun toga! . nikad to nisam skuzio, a redovno se cita odmah u prvom redu!! . ke to ima veze mladic?![]()
![]()
imas to ca imas, da je bilo drugacije, nebis popravljao. i ca te briga ca je bilo prije? oces blatit nekog a sebe uzdignut, je istina kao ca naravno znam da je tako, ali, ostavi se popravka ako ne zelis popravljat? a?
Edison napisao:Ne vjerujem da je Khadgar htio nekoga blatit, a sebe uzdizat. On uopce nije takav tip. Mislim da je napomena vise namijenjena vlasnicima uredjaja, da ih ne daju bas svakome u rad.
Bepone napisao:Edison napisao:Ne vjerujem da je Khadgar htio nekoga blatit, a sebe uzdizat. On uopce nije takav tip. Mislim da je napomena vise namijenjena vlasnicima uredjaja, da ih ne daju bas svakome u rad.
kojih vlasnika, od ovih 10 ljudi na forumu?ovaj rasturio, ja popravljao za njime i slicnoi krene resresh.. pa to je opce poznata stvar kad uzmes nesto na popravak da ce bit unisteno i to sa svih strana.. nije ovo khadgaru upuceno, svaka njemu cast! nego svim ljudima na planeti ( 7 miljardi)!
Bing [Bot] pregledava forum i 2 gostiju