.... pogle taj pogled novopečenog ovisnika .... slučajno se poklopilo da je jučer (08.06.) u jednoj lokalnoj rockabilly birtiji oglašen sajam vinila.... pa sam ga odveo ... kako mu odolit kad već dva dana samo vrti Oxygene pa Equinoxe na repeat, sav mi je prpošan... nešto se mutno sjećam da sam i ja u (pra)počecima vrtio dotična dva albuma snimljena na kazete i da mi je to bilo jako dobro, a frend je imao starijeg brata koji je bio nesto tipa pankera pa je edukacija u smjeru Pistolsa, Dead Kennedysa, Stranglersa isla glatko, uz tu srecu da je imao i nekoliko albuma Waitsa koji me odmah srušio na pod ... znači, vrijeme je da se djetetu pusti Rain Dogs, da vidimo jel i dalje pali
uglavnom, ode sve u 3pm jer mp3 nije u igri (niti je ikad bio, bio je flac)...
20230608_171316.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
...imaju bazu za slusat, obrazovat ce se vec kad im je dostupno... a meni je bilo bitno usmjerenje, ovdje su cajke posvuda... tako da je davno jos pao dogovor, sve OK al cajke ne prolaze kroz kapiju.... Veliki se jos prije par godina sam od sebe navukao na Eurithmics, a mladji je upravo otkrio new age... di ce suza neg˙ pod oko, rekao bi Pervan