dredder napisao:Je li ti nosač za filterske kondove u ampu isto od modusa?
Nije, tamo je sve šta nije standardno priskupo, ne isplati se.
Kakav je atenuator kod preampa, neki mikrokontrolerski? 2 flat kabela idu s prednje strane jedan je za preklopnu sekciju drugi atenuacija?
Je ATmega32, ne sve je onaj široki, i za biranje ulaza, mute i atenuator.
Drugi šta se vidi je sa PSU pločice na pločicu di je mikrokontroler, treči ide na encoder.
Mislim pohvaljujem sveopću urednost rada bas lijepo izgleda ali što kaže davorin otvori temu još koja slika iz ove jedne ne vidim ništa naravno ako ti se da i može i zimi ne mora odmah. Ti projekti što dugo traju nisu svi sa njima upoznati. Mislim da si ovaj amp već postavio isto ovako u svaštaru pa se izgubi ili je to bio netko drugi a znam.da je bio lijep i uredan, isto a klasa. Prije nekih pola godine je bio taj izlazni amp.
Ja od pojačala ni neman sliku od unutra kad san ga kompletira, nisan slika

Nije mi više tolko zanimljivo kad je gotovo, najdraže mi je kad se testiraju moduli.
Jedva san uvatija vrimena i ovo stavit, neman baš smisla za neke duge teme
Ono prije mislin da nije taj amp, nesičan se, bija san hibrid stavija, cijev / mosfet. Iman 300 ideja, al neman tolko vrimena ni love za realizacije. Zadnje vrime je sve poskupilo, i to dobro. Financiran projekte od plače, i eventualno ako nešto prodan, pa kupin dijelova.