Khadgar2007 napisao:Da li se netko igrao sa cd playerima koji posrču CD u sebe.![]()
Imam jednog Rotela RCD-1520 koji nema ladicu. Danas sam ga pred kraj "radnog vremena" samo otvorio da vidim na što to liči tek sam onda skužio da je nema ladicu.Problem je taj što mi uvuče cd i odmah ga ispljune van. Do sada sam samo pipkao oko ladičara a ove koji to nemaju nikada nisam rastavljao niti nemam pojma kako funkcioniraju, pa prije nego što počnem pitati google da vidim jel netko ovdje zna više od mene.
micro napisao:SasaKS83 , kakvu skretnicu mislis praviti , mislim koja rezna frekvencija visoki-mid posto vidim da si mogao i blize wavegaide da stavis do mid.
Taj proracun od MJK radi dobro u hornrespu , ima 3 ili 4 varijacije MJK proracuna i jos jedan neznam od koga , ako su stvarna mjerenja zvucnika , proracun radi korektno , odnosno i stvarni odziv je takav.
Ovih dana sam radio mjerenja sa visaton wavegaidom scan speaka 2905-9300 i visatonovog keramickog KE25SC. Ubacivao u BOXSIM razne varijacije simulacije 3 way , RS225,18W8535,D2905,AL130,FR135EX i KE25SC , imam ih pa sada ide treca prepravka kutije iz 2 u 3 way
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 5 gostiju