je, a i struktura mu je onako fina, svilenkasta, iako je kuhan malo manje od 2 sata
jedino su ove bebice na slici podbacile, umjesto "satan`s kiss" je ispalo da su "santa`s piss"

... moze ih se jest ko jabuke, skoro pa nista od ljutine

... a polagao sam velike nade u njih za trecinu onih bocica sa prethodnih slika, kao - malo i za tatu po njegovom gustu

... umjesto toga, svelo se na ono sto sam imao tabasca i iskopah u spajzi tri godine staru (ali jos uvijek dovoljno ljutu) "ring of fire" koja je dodala ono sto je falilo, a to je "kick" na kraju... ne moze ga se proglasiti ljutim nikako, ali taman ima "popunjen" okus s to malo kapsaicina...
sljedece godine, vracam se na habanero i scotch bonnet, lake za uzgoj, a "taman" ljute da sve sto uberes a da je vise od tri ukupno, to je višak

ovako sam samo mogao pjevat borbene (malo "ne kukaj nam đede Niko, vratićemo ladu" a malo "watch out where the huskies go and don˙t you eat that yellow snow")
a nisam ni vadio reket za kuhat vani, pocela kisa i grmljavina, pa zbrisali unutra... tako da ni dojam "jesenski radovi u mom dvoristu" nije bio nimalo popunjen...
no ...

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.