Grunfe, nemoj puno razmisljat, nemoj nista zatvarat, a pogotovo neka vrata...
Nema nas puno, a ti si medju par rijetkih koji nesto rade i objavljuju. Tvoj doprinos je trenutno velik za ovaj Forum.
Ja sam pokrenuo raspravu oko iskoristivosti A-klase. Bio sam uporan, moguce i naporan, ali zelio sam saznati vise oko toga. Isao sam s argumentima koje sam imao, ali bez ikakve druge namjere osim da to nekako rascistimo. Iako nismo do kraja rasclanili problem, pomogli su mi tvoji i davorinovi odgovori. Ilimzna nema vec dugo, a dobro bi nam dosao...
Tvoj odnos s Khadgarom je vec postao forumski folklor, i uvijek se nasmijem na te komentare. Mislim da nitko u tom zezanju ne moze vidjeti nesto lose. A i Khadgar se sasvim dobro brani...
Sto se tice komentara koji te je naveo da otvoris "dovidjenja" temu, vidio sam ga i ja. I meni je malo zasmetao jer je bespotrebno "potkajlavanje". Nepotreban, jer nicemu ne doprinosi, osim podizanju tenzija. Vjerujem da ni to nije doslo u losoj namjeri, no nekad se znamo ponasati kao slon u staklarnici... i onda strada staklo...
Probaj zanemarit, ignoriraj takve postove. Imao sam i ja davno slucaj s jednim slicnim forumasem. Ignorirao sam njegove postove, nisam odgovarao ni kad bi mi se direktno obratio, ili me prozvao... i nakon nekog vremena je to prestalo. Danas smo uglavnom OK, ali ne komuniciramo cesto.
Eto, ja toliko. A ti ostaj ovdje i pisi i dalje. Bit ce bolje nama, ali bit ce bolje i tebi.