Triode festival 2014 - lokacija i organizacija

Triode festival 2014 - lokacija i organizacija

PostPostao/la sonny » Sub sij 25, 2014 11:04 pm

U razgovorima oko organizacije TFa 2014, spomenuto je da je RI ekipa spremna prihvatiti se organizacije festivala.
Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, ideja se iskristalizirala, obavljeni su preliminarni dogovori, istraživane lokacije i slično.

Dakle, predstavljam Vam lokaciju održavanja Triode festivala 2014.

Dobrodošli u zeleno srce Hrvatske – Gorski kotar !
Točnije njegovo najpoznatije turističko mjesto – Fužine.

Termin za održavanje ovogodišnjeg TFa je 16.-18. svibanj.

Fuzine 2.jpg


Povijest turizma u Fužinama seže daleko u prošlost, a da ja ne bih iznosio previše činjenica, više o samim Fužinama pogledajte na linku :

http://www.tz-fuzine.hr/

Smatram da su Fužine lokacija dostupna svima u Hrvatskoj, pa tako navodim okvirne izračune udaljenosti i trajanja putovanja.

Fuzine 4_1.jpg


Iz Zagreba 130 km 1h40min
Iz Varaždina 215 km 2h20min
Iz Bjelovara 215 km 2h40min
Iz Osijeka 410 km 3h40min
Iz Zadra 260 km 2h20min
Iz Splita 383 km 4h
Iz Pule 140 km 2h10min

Iako je prvotna ideja bila drugačija, gdje smo željeli TF „približiti“ kućnom ugođaju i organizirati ga na način da postoji veći broj manjih prostorija/slušaona, iskristaliziralo se da će to predstavljati nepremostiv problem zajedničkom druženju i pozitivnoj atmosferi svih sudionika, koje je bilo (i ostati će) nit vodilja svih dosadašnjih TFa.
Lokacija za održavanje festivala je Hostel Fužinarska kuća.

HostelFuzi.jpg


Više informacija oko hostela možete pronaći na stranicama TZ Fužine kao i na linku :

http://www.croatianshire.com/index.html

Hostel raspolaže s besplatnim parkingom za barem 20 vozila u neposrednoj blizini (cca 20-30 m), dok je veći besplatni parking osiguran u samom centru Fužina, cca 300tinjak metara od hostela. Kako će se „main event“ održavati u prizemlju hostela, osiguran je neometan i lagan pristup za unos opreme.

Na raspolaganju imamo predvorje/ulaz gdje možemo smjestiti manji dio stolova namijenjenih za headphone sekciju, „buvljak“ sekciju, kao i „gostujuću“ SS (sand/silicij/germanij) sekciju. Fokus je naravno na uređajima baziranim na cijevima, što naravno ne znači da ostali nisu dobrodošli, dapače !

U nastavku imamo na raspolaganju konferencijsku dvoranu s cca 80 sjedećih mjesta, koju možemo organizirati kako nama odgovara. Prema iskustvu s prethodnih festivala, početni postav nikad nije ostao i završni, dakle fleksibilnost prije svega. Na raspolaganje nam se daje i dio prostorije za objed, no mišljenja sam da taj dio prostora iskoristimo samo u slučaju da u glavnim prostorima kronično nedostaje mjesta.

23679883.jpg


23691514.jpg


Kako se na prijašnjim festivalima pokazala i potreba/želja za intimnijim i manjim prostorom za ozbiljnije prezentacije pojedinih uređaja, pogotovo onih koji su manji gabaritima i snagom, na raspolaganju nam je i minimalno jedna prostorija za to. U konačnim pregovorima, nastojati ćemo osigurati još barem jednu. Prostorija se nalazi na prvom katu, do nje vodi cca 20tak stepenica, tako da prijenos opreme ne bi trebao predstavljati veliki problem.

Što se tiče smještajnih kapaciteta, sam hostel raspolaže s 20ak soba, od jednokrevetnih do četverokrevetnih, pristupačnih cijena koje se kreću od 113 kuna za četverokrevetnu do 213 kuna za jednokrevetnu sobu po osobi. Cijene su izražene za noćenje s doručkom. Na to treba pridodati i 7 kuna boravišne pristojbe po osobi. Ukoliko u samom hostelu ne bude dovoljno smještajnih kapaciteta, u neposrednoj blizini se nalazi nekoliko pansiona, apartmana i hotela, od kojih mogu spomenuti :

Konoba Volta : http://www.tz-fuzine.hr/view.asp?p=4&c=10

Hotel Bitoraj : http://www.bitoraj.hr

Liste/popisi rezervacija, kao i točne cijene naći ćete u zasebnoj temi.

Svečana večera održala bi se također u restoranu hostela, na izboru su nam tri menija, od kojih je jedan autohtoniji odnosno uključuje jela od divljači. Cijene menija kreću se od 85 do 120 kuna, a same menije predstaviti ću u zasebnoj temi.

Dođite, posjetite Fužine, naš Triode festival, doživite proljeće u Gorskom kotaru !
Melem za uši i oči.

Lista za prijavu sudionika i popis opreme nalazi se ovdje.

Za sve dodatne informacije, molim kontaktirajte nas putem foruma, PMa, maila, mobitela :

099 2118 702 – schultz
091 3303 118 – sonny
091 2639 830 – the_bebe
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Simple kind of man
Avatar korisnika
sonny
 
Postovi: 1910
Pridružen: Pon ožu 18, 2013 4:59 pm
Lokacija: Rijeka/Gorsky kotar

Vrati se na: Vijesti za portal

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost