V radnom vuglu

Re: V radnom vuglu

PostPostao/la zuzi » Sub tra 13, 2013 1:23 am

Iskreno shema ako je i bila bila je prije godinu, dvije koliko je taj projekt u nekoj polufazi zapeo iz razloga jer nikako nisam uspio savladati brum pa sam nakraju sve stavio na "hlađenje".
Problem je u tome što smo Sveto i ja davno napravili jedan amp s njima i taj je otišao čak u Francusku i tamo navodno pobrao lovorike. Nije ni čudno jer je ta lampa odlična a Sveto zna namotati trafo ako ima limove i ako je raspoložen.
Viška nažalost nemam, znaš i sam da su rijetke, na ove sam nabasao zahvaljujući varaždinskom radioamateru i prvaku svijeta u uspostavljanju ako dobro kužim "brzih veza" /SP u Brazilu/.
P.s.Imam nešto drugo za tebe ali nikako da prekopam "špilju" i spremim za Šibenik. ;)
zuzi

PostPostao/la zuzi » Pon pro 23, 2013 3:16 pm

napajanje g2.jpg
napajanje stabilizirano g2.jpg
Malo eksperimentiram sa cijevnom stabilizacijom napona za G2 PL519 pa eto i neka slika. Ako ništa "blešči se".
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
zuzi

PostPostao/la zuzi » Pon pro 23, 2013 3:21 pm

g2 amp iznutrice.jpg
To gore sve skupa za ovaj "krš"
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
zuzi

PostPostao/la audio kutak » Pon pro 23, 2013 5:33 pm

goe bleščešče staklo a dole krš ..... pravi diy uradak
We Are DIY-erz...
audio kutak

Prethodni

Vrati se na: Cijevna tehnika