14v je ulaz u ispravljač grijanja a dobijem 11,14 i onda taj 11,4v ide u phono pločicu ali idem baš vidjet kako to padne. evo upravo mjerim. Je li bi tu drugačije diode dale nešto sa manjim padom napona što davorin kaže.
grunf napisao:a gasi ti se samo žarenje ? ili

A tako mi se izgleda izmjerit ću jutros šta i koliko padne.Znači to se desi nakon nekih pola sata, u grijanju ima jedan graetz i 2 regulatora i 2 male 1n4xxx nešto mislim tu će lako izaći krivac
@daluka išao sam bypassirati sve šta se može, kako kondenzatori nisu neka kvaliteta pa sam svugdje gurao male bypass folije.
Evo sam imao sprema multimetar, znači kad se krene gasiti muzika visoki napon je ok ulaz 240 izlaz 300 tu je sve u redu nemamo šta gledat (mjereno na klemama ispravljača da sve pojasnim)
Grijanje! Izlaz 0,016 dc ulaz 16v, znači grijanje se prekine odmah pade jer je sekundu prije bilo normalno 11,4v. A dvije diode (mislim regluatora 7812) koje su srećom na hladnjacima užarene!
TO su ovakva dva regulatora koje su iza

Evo ih izbližeg

Dakle da rezimiram, normalno je 14v na ulazu u ispravljač i 11,4v na izlazu tada žarulje svijetle i ima muzike.
Kada nestane glazbe i žarulje ne svijetle, 16v na ulazu (je li tih 2v dobije nazad pa zato naraste ili trafo daje 16v ali svakako ne bi izlaz bio 0Vdc ja mislim) i 0,01xxxv na izlazu plus jako užareni hladnjaci dioda(regulatora).