fala mladići
moram priznat da je i meni bilo "da li cu stici" jer se svakodnevno nesto novo pojavilo u osujećivanju mojeg plana da radim nesto oko ovoga... zato mi je jos draze sto sam ih (konacno) sklopio, zaklopio i valjda do TF-a nece nista izgoriti unutra da ih moram ponovo otvarati

... uostalom, ako tako nesto i bude, donesem ih na oglede, a ionako ne dolazim zbog same izlozbe, vec zbog ekipe

...
za sada sviraju po cijeli dan u radioni, postoji cujna razlika u zvuku onog otprije sastavljenog na iverici (koji je tako svirao nekoliko tjedana takodjer svakodnevno po vise sati), i onog tek sastavljenog pa pustenog u pogon, tako da im je i potreban "burn in" da dodju na isto
par puta tijekom izrade sam se "ubrzao" jer "necu stici do TF-a" pa su trebali nastupiti nekakvi kompromisi u izradi, ali onda je ipak autotrening mantre "majmune, sebi ih radis a ne za izlozbu" urodio plodom, i evo - nisam radio kompromis koji nisam htio i zbog kojeg bi se kasnije zivcirao, a zgotovljeno je
jedino sto zbilja zivcira su te dvije razlicite boje na mreznom prekidacu, grrrrrrrrrrr

... mozda i stigne nova posiljka do termina za polazak, pa uspijem i zamijenit na vrijeme... zivcira me onaj ljubicasti, nemilice

/edit - zaboravio
kampanjac oduvijek, bio i ostao

...naravno, vise ili manje uspjesno, ali tako jedino funkcioniram