6GF7A bi-quad monoblok(ovi)

Re: 6GF7A bi-quad monoblok(ovi)

PostPostao/la pamook » Pon tra 27, 2015 8:08 pm

...lagao sam za fotke da ih vise nece bit :mrgreen:

dovukoh skalameriju u dnevnu, danas popodne.... prvi dojam po ukljucenju - wtf, koji je ovo k, ne slici ni na šta :lol: :lol:

pa je bilo malo šetanja zvucnika od i prema zidu

izgleda da mu treba malo dulje da "prosvira", barem pola sata (za sada).... taman se ugrijalo za glazbenu oazu na HR-2, i tu sam se iznenadio boljim timbrom žičanih instrumenata nego što sam naviknut čuti :P ... bas je muljav, ali takav je i bio jer je odnos sobe i zvucnika u rangu "nema goreg" :lol: ... promjenom pozicije zvucnika barem ne bumija...

dalje se nije stiglo, obaveze... sutra spojim DAC pa cu malo bolje to opiturat... jedino sto sam jos skuzio je da i ova skalamerija grije ko luda, DAH-2 je bio "skoncentriran" na svojoj strani sa grijanjem, a ovo sad grije cijelom povrsinom stola :lol: :lol: :doh:

moram osmislit "one switch for all" jer ce inace WAF faktor pasti na vrlo niske grane :D , ali i to vremenom....

a sta se dalje dogodilo, vidjet cemo u sljedecem nastavku, tutn čk čk, tutn čk plok :P
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Pon tra 27, 2015 8:39 pm

pamook napisao:moram osmislit "one switch for all" jer ce inace WAF faktor pasti na vrlo niske grane :D

Produžna letva s on/off switchem :mrgreen: 8-)
tom_hifi

PostPostao/la pamook » Pon tra 27, 2015 9:48 pm

yup :D ,

imam par ovakvih

http://www.ebay.com/itm/New-AC-220V-500 ... 27f0624795

a kako je daljinski za preamp pusten u pogon i ima nekih tipki viška, eto cjelovitog rjesenja :mrgreen:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Uto tra 28, 2015 7:44 am

Znači da si već smislio sve :whistle: :)
tom_hifi

Prethodni

Vrati se na: Cijevna tehnika