pojačalo sa 6p3s-e

Re: pojačalo sa 6p3s-e

PostPostao/la audio kutak » Čet lip 27, 2013 3:28 pm

tom_hifi napisao:
audio kutak napisao:Molim admina da ovo moje pisanje njemu i sve odgovore poslije toga prebaci u posebnu temu, npr: "Pisma adminu" u pravila foruma
ili neka sam napravi po volji .... ipak smo temu previše natrpali...

hvala lijepa

Baš i nisu svi odgovori nakon toga vezani uz to, nego ima bome i komentara koji se direktno tiču ove teme. Npr. harkonenov komentar s linkom koji pojašnjava podosta toga.

pa to se podrazumijeva da će maknuti samo moj odgovor i na ostale postove koji se odnose na administriranje foruma

postovi koji se odnose na temu za pojačalo, ostaju

u čemu je problem?
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la tom_hifi » Čet lip 27, 2013 3:36 pm

Nema problema nikakvog ... relax man :)
tom_hifi

PostPostao/la audio kutak » Čet lip 27, 2013 3:47 pm

znam da nema.... opušteno slušam blues-mix cd....... ;)
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la tubeman » Čet lip 27, 2013 3:54 pm

Što se razgoropadilo kada treba "razmjenjivati strasti" :) :)

Na žalost, ne znam pisati kratke postove, pogotovo ako nešto želim reči, pa se oni čitaju površno :(
Naravno da nisam mislio na ovaj forum, već na baljezganja po RAZNIM forumima razno raznih malih Ivica i Perica (Johna ili Petera, Johanna...) koji komentiraju sve i sva, kopiraju šeme od bog-te-pita-gdje.
Nevjerojatno je koliko tu ima "fantastičnih" šema, nikada realiziranih ?
Ne bih želio komentirati šeme iz simulatora koje "MORAJU odlično raditi ", a NIKADA nisu sišle s papira (pardon, iz simulatora).
Onda neki ivica (s malo i) nešto skalupi i odmah je pun forum izraza poput fantastic stage, crisp high i ostali šit.
Gomila papagaja će to odmah razglasiti, i tako nastane mit.

A.K. se požalio da nisam poslao šemu.
Nisam, i to sam u zadnjem postu i obrazložio.
U prvom sam napisao da sam dosta toga kombinirao i prerađivao da dobijem slušno i mjerno nešto čega se ne bi trebalo sramiti, odnosno ono što sam želio u zadanim okvirima.
Predložio sam u da dođe i posluša, pa da sam odluči je li to to ili nije.
Dakle to bi bilo najmanje što može očekivati ako i sam to napravi.
Međutim, da sada crtam šemu koju će oštro kritično oko procijeniti kompliciranijom, ili gorom od tamo nekakve na it. forumima, to neću.
Ako uhu bude milo što će čuti, onda ću je rado nacrtati i podijeliti sa svima na forumu, a ako ne, sebično ću i dalje sam uživati :) :)
A to da će svaka korektno realizirana šema u konačnici zvučati +/- sitno kao bilo koja druga (opet korektna), iza toga stojim.
Previše sam toga čuo da bi me išta više moglo zadiviti, pogotovo u stilu "puuno bolje".
Ne trebam ponavljati da se to odnosi na korektno odrađen posao uključujući solidan ispravljač i komponente.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la audio kutak » Čet lip 27, 2013 3:59 pm

Tubemane, rado prihvaćam poziv za slušanje! ;)

dogovor za termin na pvt, nosim svoje male zvučnike sa sobom, želim vidjeti kako se bude
to i na njima čulo , naravno, ako se slažeš.

hvala lijepa
Zadnja izmjena: audio kutak; Čet lip 27, 2013 4:02 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Dean » Čet lip 27, 2013 4:01 pm

audio kutak napisao:Molim admina da ovo moje pisanje njemu i sve odgovore poslije toga prebaci u posebnu temu, npr: "Pisma adminu" u pravila foruma
ili neka sam napravi po volji .... ipak smo temu previše natrpali...

hvala lijepa

Mislim da će ova tema ostati kakva je, da ne bi opet bilo za koji dan da nije trebalo, ovo ili ono..
Htio si da sastavimo teme i sastavljene su. Možda ćeš sada shvatiti zašto je S@aki odvojio teme.
Drugi put treba razmisliti prije nego se krene :snooty: (ovo je emotikon za gunđanje)
"Jednom" kada odlučiš što ćeš raditi, otvorit ćeš temu,(koja će valjda biti konkretnija od ove), a ovo ..? tko zna...
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la tubeman » Čet lip 27, 2013 4:15 pm

audio kutak napisao:Tubemane, rado prihvaćam poziv za slušanje! ;)

dogovor za termin na pvt, nosim svoje male zvučnike sa sobom, želim vidjeti kako se bude
to i na njima čulo , naravno, ako se slažeš.

hvala lijepa

Slažem se :clap:

Eto, mogli smo ušparati puno bajtova i vremena .
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la joe dalton » Čet lip 27, 2013 4:16 pm

tubeman napisao:Što se razgoropadilo kada treba "razmjenjivati strasti" :) :)

Na žalost, ne znam pisati kratke postove, pogotovo ako nešto želim reči, pa se oni čitaju površno :(
Naravno da nisam mislio na ovaj forum, .....

Oprosti, ali čitam samo ono što je napisano. Ne mogu znati što još ti misliš, a nisi stigao napisati. Možda je bolje napisano na nekom drugom forumu komentirati tamo ili konkretno jer ovako općenito pisanje se može svakako tumačiti.
joe dalton

PostPostao/la joe dalton » Čet lip 27, 2013 4:22 pm

tubeman napisao:A to da će svaka korektno realizirana šema u konačnici zvučati +/- sitno kao bilo koja druga (opet korektna), iza toga stojim.
Previše sam toga čuo da bi me išta više moglo zadiviti, pogotovo u stilu "puuno bolje".
Ne trebam ponavljati da se to odnosi na korektno odrađen posao uključujući solidan ispravljač i komponente.

Odlično. Samo još trebamo definirati što je to korektno odrađen posao. A to očito baš i nije tako jednostavno sudeći po komentarima na sheme koje je postao naš kolega kutak.
Edit: kad bi pitali onog mađara i njegovo pojačalo je 'korektno odrađen posao'
Zadnja izmjena: joe dalton; Čet lip 27, 2013 5:42 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
joe dalton

PostPostao/la audio kutak » Čet lip 27, 2013 4:28 pm

Trenutno se moja tema sastoji od 6p3s, od razmišljanja na druge lampe i od razloga rezanja moje teme na dva dijela.

Hvala adminu što je spojio prva dva dijela. Treći dio može a i ne mora premjestiti negdje drugdje.

Molim vas sve da nastavimo dalje sa mojom temom....
We Are DIY-erz...
audio kutak

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika