Što se razgoropadilo kada treba "razmjenjivati strasti"

Na žalost, ne znam pisati kratke postove, pogotovo ako nešto želim reči, pa se oni čitaju površno

Naravno da nisam mislio na ovaj forum, već na baljezganja po RAZNIM forumima razno raznih malih Ivica i Perica (Johna ili Petera, Johanna...) koji komentiraju sve i sva, kopiraju šeme od bog-te-pita-gdje.
Nevjerojatno je koliko tu ima "fantastičnih" šema, nikada realiziranih ?
Ne bih želio komentirati šeme iz simulatora koje "MORAJU odlično raditi ", a NIKADA nisu sišle s papira (pardon, iz simulatora).
Onda neki ivica (s malo i) nešto skalupi i odmah je pun forum izraza poput fantastic stage, crisp high i ostali šit.
Gomila papagaja će to odmah razglasiti, i tako nastane mit.
A.K. se požalio da nisam poslao šemu.
Nisam, i to sam u zadnjem postu i obrazložio.
U prvom sam napisao da sam dosta toga kombinirao i prerađivao da dobijem slušno i mjerno nešto čega se ne bi trebalo sramiti, odnosno ono što sam želio u zadanim okvirima.
Predložio sam u da dođe i posluša, pa da sam odluči je li to to ili nije.
Dakle to bi bilo najmanje što može očekivati ako i sam to napravi.
Međutim, da sada crtam šemu koju će oštro kritično oko procijeniti kompliciranijom, ili gorom od tamo nekakve na it. forumima, to neću.
Ako uhu bude milo što će čuti, onda ću je rado nacrtati i podijeliti sa svima na forumu, a ako ne, sebično ću i dalje sam uživati

A to da će svaka korektno realizirana šema u konačnici zvučati +/- sitno kao bilo koja druga (opet korektna), iza toga stojim.
Previše sam toga čuo da bi me išta više moglo zadiviti, pogotovo u stilu "puuno bolje".
Ne trebam ponavljati da se to odnosi na korektno odrađen posao uključujući solidan ispravljač i komponente.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......