Preamp #3 - 14A4 puta 4

Re: Preamp #3 - 14A4 puta 4

PostPostao/la joe dalton » Pon vel 29, 2016 10:41 pm

Nisam skužio da li je brum onda riješen i što je bio uzrok?
joe dalton

PostPostao/la pamook » Pon vel 29, 2016 10:53 pm

nije jos rijesen, ali je podosta smanjen po intenzitetu (dok je bilo DC grijanje), dio bruma/šuma je svakako rezultat svih onih "antena" koje sam morao ostaviti radi finalne montaze elemenata (nista nisam kratio) ali jos uvijek imam dojam da je dio uzrokovan ili mojim vodjenjem masa, ili necim drugim.... sutra cu isprobati AC varijantu grijanja pa cu znati nesto vise....

bitno mi je znati koliko ovih glonđi u filtraciji ce biti za ugradnju, jer u predvidjenom kucistu nema previse mjesta za dodavanja velikih elektrolita.... zato bi svakako volio rijesiti sto vise varijabli dok je sve jos u stanju planiranja :D

da sam bio pametniji (sic!) :lol: uzeo bi obicne otpore i elkose i skrojio barem jedan kanal kako treba, a onda pri ugradnji ubacivao ove PRP-ove i cerafine i ostalo .... al ebiga, nece grom u koprive :lol: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon vel 29, 2016 11:24 pm

@Pamook
HV na provjeri osciloskopom djeluje čisto, za razliku od ovog u grijanju.... srecom :lol: :lol:

Daj šibni još sliku HVa na skopu(ono AC coupling itd..) baš me zanima koliki ti je ripple tamo.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

Prethodni

Vrati se na: Cijevna tehnika