...evo mali zakljucak price....
Zvukom u tridnom modu nikako nisam bio zadovoljan, niti narocito impresioniran - uvijek je nesto falilo (snage, pretpostavljam, znajuci kako trioda zvuci u DAH-2 ampu)... u pentodnom modu mi se zvuk svidjao, i lako bi se dalo zivjeti s jednim ovakvim "modelom" za "po doma", ili kako bi Edison rekao, kuhinjski sistem
...na kraju sam zakljucio da je to - to, i sad moze na policu.... a tijekom "tuniranja" pao mi na pamet jedan frend koji uvijek (na facebooku) poprati svaki moj "uradak" sa "bit ce, kad - tad", i nekako racunajuci da je ovo kao i mandala - meni je ispunilo svrhu, naucio sam jos ponesto (u stvari dosta toga

), obavio sto se obaviti dalo, i sad - moze dalje... frendu ide rodjendan za par dana, a trenutno ni ne sluti sto ga sljeduje
blokovi su u to ime dobili malene drvene oznake za polozaj prekidaca u triodi, napisane su (dovoljno) opsirne upute, prednja stranica je propisno obiljezena i uputa kako koristiti upute (kao sto svi znamo) je podvucena.... sad jos na postu i mir

uzivo ove malene oznake izgledaju dovoljno bolje nego tu na slici, a kada sam trazio podesnu ambalazu za upakirati mali amp i dva kabla, bome sam se iznenadio na kraju kolika je kutija bila potrebna da sve stane a da je dovoljno zasticeno

... doduse, vidjevsi visekratno kako pakiraju Davorin i Dean, trudim se biti na tragu
uglavnom, kraj price, i rupa za novi projekt

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.