...naravno, pisac se jos nije odlucio za finalnu verziju (brdo na prednjem dijelu preampa, ili brdo na straznjem dijelu preampa), i jos se nije odlucio o poziciji selektora ulaza

... za sada ce ovo sve pricekati jos par dana da stigne i naruceni volume pot koji ide umjesto plavog Alpsa, pa cu onda vidjeti kako-sto-gdje mi vise odgovara, vizualno i tehnicki.... u medjuvremenu se moram "baciti" na zicanje novog komada ovog perforiranog lima jer je ovaj sto imam malo pre uzak i pre kratak

... kada budem imao "prave" dimenzije, javim se

....
ideja je uglodati utor sa svake strane ovih drvenih bocnica i uvuci perforirani lim u utor, smisliti "ojacanja" ako treba.... prije toga moram ohoblati obje stranice i odstraniti jedan dio (ovaj gdje su rupe sa strane) jer su tu bili upusteni drzaci za nosace pri vjesanju na zid), a kako drvenarija nije simetricna (niti se moze okrenuti) vec su obje "lijeve", moram hoblanjem izjednaciti da dobijem simetriju i rupe u sredini letve...
s donje strane ce biti perforirani alu lim (imam, valjda imam jos negdje odgovarajuci komad) na koji ce se sarafiti trafoi i prigusnice, i kada se sve slozi, stupicima ili nekim drugim "L" ili "C" profilom pricvrstiti tu donju plocu za ostatak drvenarije...
sve u svemu - piz//*ja, ali sta cu, takav sam
nastavak slijedi kako bude dopustalo vrijeme, novac, zena, djeca, i najvaznije, pošta
na -2 °Ćelzija, srdacno vas pozdravljam

/edit - na slikama osim attenuatora nedostaje i jedan elektrolit 6800uF u filtraciji napona grijanja.... ostalo je vise-manje mislim sve "prikazano" ...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.