http://www.indiamart.com/torsionindustr ... etals.html
https://www.dehn-international.com/en/3 ... heets.html
SasaKC83 napisao:Ja mogu organizirati sve tak da mi je bakrena lajsna potpuno "u zraku", znači nespojena nigdje, ni na aluminijske hladnjake, ni na kućište i naravno ni na tranzistore...
SasaKC83 napisao:Kolike bi se strujice mogle praktično razviti i jel to stvarno problem na te količine metala?

Edison napisao:
A cemu ce ti onda? Za ukras?
Ona bakrena traka ne moze ohladiti tranzistore, ali moze brzo prenijeti toplinu na hladnjake koji ce u konacnici hladiti te tranzistore. Iako je bakar u ovom slucaju najbolji za odvod topline, imat ces dva zracna raspora, izmedju tranzistora i bakra, i izmedju bakra i aluminijskog hladnjaka. Skoro bih se kladio da je to manje efikasno hladjenje nego kad bi tranzistore pricvrstio direktno na aluminijski hladnjak. Ipak, tesko je reci bez probe, ali pobijedit ce direktni spoj s jednim zracnim rasporom, ili ce rezultat biti izjednacen, a ovo s bakrom je kompliciranije za izvedbu.tubeman napisao:Osim toga, ti Alephi za samograditelje NIKADA nisu bili high end, niti su imali to namjeru biti.
Da mogu (ponavljam, mogu) svirati solidno, mogu, ali ne mogu pretendirati na to da će "boli glava" svirati
Edison ima savršenu konstataciju za sve to: "svira dobro"
Pri tomu se uvijek treba prisjetiti one: "dobro pojačalo, loše pojačalo, moje pojačalo"
joe dalton napisao:tubeman napisao:Osim toga, ti Alephi za samograditelje NIKADA nisu bili high end, niti su imali to namjeru biti.
Da mogu (ponavljam, mogu) svirati solidno, mogu, ali ne mogu pretendirati na to da će "boli glava" svirati
Edison ima savršenu konstataciju za sve to: "svira dobro"
Pri tomu se uvijek treba prisjetiti one: "dobro pojačalo, loše pojačalo, moje pojačalo"
Zašto misliš da Aleph složen DIY prema istoj shemi i pravilima struke sa kvalitetnim dijelovima ne bi mogao svirati jednako kao i tvornički?
Čemu to podcjenjivanje DIY? Na trenutak sam pomislio da čitam neki drugi forum.
A i ovo s "dobro, loše i moje" ti je već isto prožvakano i deplasirano....
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju