Aleph 60 jmm by Saša...

Re: Aleph 60 jmm by Saša...

PostPostao/la dredder » Uto kol 18, 2020 2:01 pm

Ako je sa soundimports ja sam moje čekao mjesec dana
I DPD je tu bio krivac ali kasne i oni a prije su slali u roku 3 dana.

Vidim da si ti supersasa sa audiofila, baš sam s guštom pročitao tvoj povratak analogiji, zavidim na 2m black a reci mi samo kako te služi denon, imao sam puno slabiji ali opet je bio ok. Mislim da ćeš sa passovima tek vidjeti što je muzika.
dredder

PostPostao/la SasaKC83 » Uto kol 18, 2020 9:10 pm

Nije sa soundimports, direktno je kit od Jantzena. Došao je danas. Za vikend ću se pozabaviti time pa bude nova tema. :dance:

Rega nije bila povratak analogiji, više kao neki ulet na naglo. Nije mi žao, obožavam tu crvenu tablu, skupio sam oko 40ak kvalitetnih ploča albuma koje volim i na kojima sam odrastao. Mislim da nikad neću imat više od stotinjak LPa, kupim si samo najbitnije...Kad me Edison nauči šarafat po žaruljama napravit ću si onu njegovu EAR 834P divotu koju je lijepo prostudirao u svojoj temi.

A Denon je kupljen kao drugo pojačalo kad sam se puno selio zbog posla. Zvuči OK, ima puno snage i energije i dobro drajva Dynaudio. Nije prosječno mekan kao većina hife "od 1000 eur". Ali ići će u prodaju uskoro kad pustim Passove u pogon i nabavim neko dedicated predpojačalo..I Dyn također, nakon B&W, Proac i Dynaudio nemrem više slušat bookshelfe, vrijeme je za nešto veće....

IMG_1597.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
SasaKC83

PostPostao/la tom_hifi » Sri kol 19, 2020 5:17 am

Za pretpojačalo, preporuka Gainwire, ako ne ciljaš na cijevi. :)
tom_hifi

PostPostao/la SasaKC83 » Sri kol 19, 2020 9:52 am

tom_hifi napisao:Za pretpojačalo, preporuka Gainwire, ako ne ciljaš na cijevi. :)

Yes, vidim da je Dado pravi maher sa svojim kostrukcijama, jel ima koje Gainwire predpojačalo napravljeno da se može čuti?

Prirodni partner Alephima bio bi Aleph P 1.7... koji malo očvrne sound, pretpostavljam da dodaje trećeg harmonika pa kombinacija zvuči drukčiije od samih izlaza s drugim predpojačalima....

We will see.... :)
SasaKC83

PostPostao/la tom_hifi » Sri kol 19, 2020 12:41 pm

SasaKC83 napisao:
tom_hifi napisao:Za pretpojačalo, preporuka Gainwire, ako ne ciljaš na cijevi. :)

Yes, vidim da je Dado pravi maher sa svojim kostrukcijama, jel ima koje Gainwire predpojačalo napravljeno da se može čuti?

Prirodni partner Alephima bio bi Aleph P 1.7... koji malo očvrne sound, pretpostavljam da dodaje trećeg harmonika pa kombinacija zvuči drukčiije od samih izlaza s drugim predpojačalima....

We will see.... :)

A gle, nema nijedno u smislu da "kola uokolo" pa da se preslušava. Ako bih birao Aleph P 1.7 ili Gainwire, ne bih birao. Već sam ti dao preporuku. :)
tom_hifi

PostPostao/la yoke » Sri kol 19, 2020 3:02 pm

Ako vjerujes passu onda ides s njegovim pretpojacalom koje je balansirano jednako kao i pojacalo...i prst u uvo...

Bez ikakve kemije i nagadjana sto je bolje...
yoke

PostPostao/la SasaKC83 » Pet kol 21, 2020 8:49 am

Dakle tako su govorili tom_hifi i yoke.

Najprije ćemo grijalice, a onda slijedi kontrolni centar. Inače neću nikad monoblokove završit.... :lol:

Moji kineski frendovi su proizveli pločice i već su na putu ovamo... :dance:

:violin:
SasaKC83

PostPostao/la Bepone » Pet kol 21, 2020 8:57 am

otpri i temu za MTM da vidimo kako gre i s time? ca govoris, imas cnc? :think: :mrgreen:
Bepone

PostPostao/la dredder » Pet kol 21, 2020 2:57 pm

SasaKC83 napisao:Dakle tako su govorili tom_hifi i yoke.

Najprije ćemo grijalice, a onda slijedi kontrolni centar. Inače neću nikad monoblokove završit.... :lol:

Moji kineski frendovi su proizveli pločice i već su na putu ovamo... :dance:

:violin:
Hoće biti koji par viška pločica?
dredder

PostPostao/la SasaKC83 » Pet kol 21, 2020 9:04 pm

Bepone napisao:otpri i temu za MTM da vidimo kako gre i s time? ca govoris, imas cnc? :think: :mrgreen:

Ke? :D

satori1.jpg

satori2.jpg

Prezgodni su kolko je to moguće za zvučničke jedinice. :lol: Booty side mi je jako impresivna, bolje nego s prednje strane. Trebalo bi neki isobarik a la Wilson Benesch sastavit da im dupenca vire prema van, šteta je ovo sakrivati u kutiji. :lol:

Imam CNC da, crveni da mi bude u skladu s gramofonom. :D

Bit će nova tema uskoro...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
SasaKC83

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Tranzistorska tehnika