Koliko vidim uređaj radi, lovi stanice, radi FM i sve pet, znači nije mi namjera ovdje nekome trošiti vrijeme i voditi neku raspravu, ako netko ima volje i na pokoje pitanje odgovoriti sve pet, što više kazat...
Pošto imam taj simetričan plosnati kabel "twinlid" htio sam njega iskoristiti da ne brljam sa koaksom ili sa komadom žice, iako koaksa imam na kilometre, no htio samo njega, ujedno ne da mi se sadašnji RF konektor skidati sa koaksa koji vodi na vanjsku FM-10 antenu, zato bih htio ovaj adapter iskoristiti, ništa više.
Ujedno, svaki prijedlog je dobrodošao i ako vidim da sa ovim neću ništa moći budem onda sa 75R koaksom isprobao, imam jedan poduži pa mogu njega testirati.
Jučer sam ga rastavio i isprobao i svugdje imam masu, iako je središnji dio (+) izolator. Mislio sam da ima negdje spoj na feritnom prstenu ali tu gdje je žica lakirana sve je u redu. Znači svugdje mi pišti kako kod da testiram, to tako ne bi smjelo ili?
IMAG3110_2.jpg
IMAG3114_2.jpg
IMAG3120_2.jpg
IMAG3122_2.jpg
IMAG3137_2.jpg
IMAG3149_2_3.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.