Khadgar2007 napisao:Bepo, onaj QA403 mi je sve primamljiviji i primamljiviji.
Fantocci napisao:Trebam spojiti stereo izvor na mono izlazno pojačalo (instrumentalno pojačalo bass/organ). Ispred izlaza je još pretpojačalo.
Dali je u redu, ako jednostavno kratko spojim lijevi i desni kanal kao što je na slici ili treba još nešto komplicirati?
Ne treba mi panorama ili balance pot ili nešto slično, želio bih jednostavno da se na izlazu čuju oba kanala, jednako.
Fantocci napisao:Trebam spojiti stereo izvor na mono izlazno pojačalo (instrumentalno pojačalo bass/organ). Ispred izlaza je još pretpojačalo.
Dali je u redu, ako jednostavno kratko spojim lijevi i desni kanal kao što je na slici ili treba još nešto komplicirati?
Ne treba mi panorama ili balance pot ili nešto slično, želio bih jednostavno da se na izlazu čuju oba kanala, jednako.
Bepone napisao:Fantocci napisao:Trebam spojiti stereo izvor na mono izlazno pojačalo (instrumentalno pojačalo bass/organ). Ispred izlaza je još pretpojačalo.
princip pasivnog miksera, od svakog izlaza preampa spoji 100k i onda njihov spoj na ulaz pojacala.. prekontroliraj na izlazu pojacala da li si izgubio ca visokih
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 9 gostiju