sinisap napisao:Kome se obratiti za popravak zvučnika?
Nije za mene, pitam za prijatelja.
ne popravljaju se zvucnici vise, preskupo je i/ili izumrlo, to se sve baca i kupuje zamjensko, ponuda danas je jako vela
sinisap napisao:Kome se obratiti za popravak zvučnika?
Nije za mene, pitam za prijatelja.
Khadgar2007 napisao:Tektronix DC504 došao na red, jedno četiri sata odlemljivanja i zamjene TI podnožja za integrirce sa novima. Grunfe, jel si zadovoljan sa zamjenom tantala?![]()
P.S.
Za divno čudo nije mi nigdje ostao kratki spoj između pinova integriraca.
Khadgar2007 napisao:Zato sam ja kupovao FG i ES u velikim količinama,a ako kažeš da i bi i FC mogao ići u EOL trebati ću i njih. Danas sam vidio da i još par tranzistora ide isto u EOL,ali njih još imaju na lageru pa će biti 1000+1000 kombinacija.
Khadgar2007 napisao:Micro, za tako nešto trebaš i grijaču ploču za predgrijanje. Današnje ploče imaju tko zna koliko slojeva i tko zna koliko od tih slojeva je ground plane mase. Samo grijanje puhalicom neće baš puno pomoći. Ja si baš mislim napraviti jednu takvu ploču za lemljenje SMDa. Kako moje pločice nisu male manje više sve kineske grijalice koje se mogu kupiti za neke normalne pare su premale, tako da je plan napraviti jednu 260x190mm. Imam sav materijal i našao sam neki projekt sa arduinom, samo trebam naći nekoga tko mi može izbušiti rupe fi-18mm i duljine 190mm u tom komadu aluminija.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju